Skip to main content

Toiminnanjohtaja

Karungin palvelukoti ja sen 100% omistaman tytäryhtiö Tornion Hopeahovi hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tarjoamme näköalapaikan senioreiden asumisen kehittämiseen ja mahdollisuuden innovoida uusia palvelukokonaisuuksia sekä kotona asumista tukevien palveluiden ketjua.
Toiminnanjohtajana onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta myös erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Jos olet johtamisen ja projektinhallinnan ammattilainen, organisoit ja koordinoit luontevasti, olet selkeä ja huolellinen, hallitset talousasiat, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot on tämä sinun työpaikkasi
Toivomme sinulta:
- Johtamistaitoja: Kykyä motivoida ja johtaa toimintaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Toiminnanjohtajalta vaaditaan hyviä erilaisten ihmisten kohtaamistaitoja ja eri tilanteiden vaatimia ongelmanratkaisutaitoja.

- Strategista suunnittelukykyä: Osaamista kehittää ja toteuttaa pitkän aikavälin strategioita ja tavoitteita yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi. Tämä tarkoittaa mm. budjetointia ja uusien palvelukokonaisuuksien suunnittelukykyä. Lisäksi odotamme innovatiivisuutta ja kykyä tuoda uusia luovia tapoja yhdistyksen toimintaan.

- Verkostoitumistaitoja: Kykyä rakentaa ja ylläpitää suhteita eri sidosryhmiin. Tämä edellyttää hyviä neuvottelu- ja viestintätaitoja. Kykyä toimia vakuuttavasti linkkinä eri yhteistyötahoille.

- Kykyä tavoitteellisen ja vaikuttavan toiminnan aikaansaamiseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai vastaava) ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme taloushallinnon ja hankerahoituksen osaamista, kokemusta järjestötoiminnasta sekä hyviä vuorovaikutus, -verkostoitumis- ja viestintätaitoja. Tässä vaiheessa tehtävä on osa-aikainen 75% työajalla. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.
Lisätietoja antaa Ulla Ruokola arkisin klo 16-18 p.040 1264763

Lähetäthän hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 12.7.2024 klo 16 mennessä spostilla [email protected]. Työsuhde alkaa 1.8 tai sopimuksen mukaan.
75% työaika vuoden loppuun, jonka jälkeen 100%

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/0d174f2f-f...
Yhteystiedot: Ulla Ruokola
[email protected]
040 1264763
Työpaikan osoite: 95400 Tornio
Palkkaus: sopimuspalkka
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Ilmoitus jätetty: 27.06.2024 12:25
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0d174f2f-ff3e-4216-9145-6f9d5a451695

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toiminnanjohtaja

Karungin Palvelukoti ry.
Tornio
Lappi
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö

Julkaistu 26.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti