Skip to main content

Johtava sosiaalityöntekijä, Lounainen Lappi

Johtavaksi sosiaalityöntekijäksi Lounaiseen Lappiin!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule johtavaksi sosiaaliohjaajaksi töihin Lappiin!

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää viran sijaisuuteen työikäisten ja päihdepalveluihin Lounaisen Lapin alueelle Kemin työpisteeseen. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 28.2.2025 asti. Mahdollisesti tehtävä voi jatkua pidempäänkin.

Työikäisten ja päihdepalveluiden johtavan sosiaalityöntekijän keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut, päiväkeskustyö, mielenterveyskuntoutujien päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta omana toimintana ja jälkihuolto lounaisella palvelualueella. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa vastuualueensa asiakastyöhön liittyvästä toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Sosiaalityön ammatillinen johtaminen, palveluprosessien ja palveluiden sisältöjen johtaminen, kehittäminen ja yhteistyö muiden toimijoiden ja sidosryhmien kanssa on johtavan sosiaalityöntekijän keskeistä tehtäväkenttää. Johtava sosiaalityöntekijä kehittää työikäisten sosiaalityön toimintakokonaisuutta palvelualueella yhteistyössä vastuuyksikköjohtajan, palvelupäällikön ja toisen johtavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena johtavan sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen pätevyys. Arvostamme toimintaympäristön tuntemusta ja aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä.

Työnohjaus ja tehtäviin perehdytys järjestetään tarpeidesi mukaan. Käytettävissäsi on myös Lapin hyvinvointialueen monipuoliset työsuhde-edut mm. Smartum-etu ja vuokrattavat lomamajat.

Tehtäväkohtainen palkka on 4 295,34 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Uudelle, viransijaisuuden vastaanottavalle kelpoisuusehdot täyttälle johtavalle sosiaalityöntekijälle maksetaan rekrytointilisä 300€/kk puolen vuoden ajan. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 18.9.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Päivi Parpala, palvelupäällikkö

puh. 040 1679128

Nina Matinlassi, vastuuyksikköjohtaja

puh. 040 6485455

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti