Skip to main content

Joulutonttu Leville, Hullu Poro Oy

Haemme joulutonttuja Hullu Poron Tonttulaan.

Hullu Poro Oy perheyritys, joka on toiminut Levillä jo vuodesta 1988. Konsepti on muodostunut legendaariseksi kokonaisuudeksi ravintoloita, majoituspalveluja ja aktiviteetteja Suomen Lapissa, joka on ollut kaikkien aikojen suosikki matkailijoille ympäri maailmaa jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Etsimme Hullu Poron Tonttulaan tulevaan joulusesonkiin JOULUTONTTUJA asiakkaiden iloksi määräaikaiseen työsuhteeseen joulukuun alusta joulukuun loppuun saakka. Päivät tarkentuvat myöhemmin.

Hymy herkässä ja asiakaspalveluasenne kunnossa?

Oletko positiivisella asenteella varustettu, kielitaitoinen ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta tonttuilusta vai oletko vasta-alkaja varustettuna iloisella meiningillä? Mikäli puhut sujuvasti englantia, osaat luoda asiakkaille viihtyisän ja turvallisen ilmapiirin ja pidät huolta jokaisesta opastettavasta, olet etsimämme henkilö. Työssäsi pukeudut ja esiinnyt tonttuna. Katsomme eduksi, jos osaat työskennellä myös kahvilassa ja sinulla on anniskelupassi.

Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 90h/3viikkoon, mutta toki tunteja voi kertyä enemmänkin. Baronan etujen lisäksi työntekijöille tarjotaan Hullu Poron omat erinomaiset henkilöstöedut.

Mikäli koet halua heittäytyä, laitathan hakemuksesi pikemmiten oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Roosa Räikkönen p.+358 44 460 2183, [email protected] tai Suvi Willström p. +358 50 4426 912 [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 08.07.2024 20:59 mennessä.

Hullu Poro Oy

Hullu Poro Oy on vuonna 1988 liiketoimintansa aloittanut Visit Levissä sijaitseva yksityissomisteinen matkailualanyritys. Hotelli Hullu Porossa on 157 hotellihuonetta ja kokoustiloja 300 hengelle. Hullu Poroon kuuluu 17 erilaista ravintolaa, joissa kaikissa yhteensä 4500 asiakaspaikkaa. Lisäksi Hullu Poro tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita. Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Joulutonttu Leville, Hullu Poro Oy

HULLU PORO OY
Kittilä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.06.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

HULLU PORO OY
Kittilä
HULLU PORO OY
Kittilä
HULLU PORO OY
Kittilä
HULLU PORO OY
Kittilä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti