Skip to main content

Tule tekemään arvokasta työtä VAV-konserniin Vantaalle! Omistamme Vantaalla yli 11 500 vuokrakotia, joissa asuu lähes joka kymmenes vantaalainen. Nyt haemme joukkoomme 

Juristia 

Millainen tehtävä meillä odottaa?  

Tehtävä on monipuolinen yritysjuristin tehtävä ja todellinen kiinteistöalan näköalapaikka. Olet tärkeässä roolissa tukemassa yrityksemme päätöksentekoa, joka liittyy laajasti kiinteistöihin ja asumiseen.  

Työskentelet kahden juristin lakitiimissä, jossa on jaetut vastuualueet. Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. Tehtävässäsi onnistumista tukee, että saat työhösi myös muun työyhteisön tuen.  

Pääasiallinen työnkuvasi muodostuu kiinteistöihin ja asuinhuoneiston vuokraukseen liittyvästä juridiikasta, sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisesta konsultoinnista sekä tietosuoja-asioista.  

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja työpäivien aikana pääset yhdistelemään osaamistasi laajasti eri oikeudenaloilla. Tehtävänäsi on sisäisiä toimeksiantoja, juridista neuvontaa ja ohjeistusten laatimista sekä henkilöstön kouluttamista. Tietosuojavastaavana toimit yrityksen sisäisenä asiantuntijana valvoen, neuvoen ja ohjaten tietosuojan toteutumista sekä henkilötietojen käsittelyä.  

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä joulukuun alussa 2024. Määräaikaisuuden kesto on 30.7.2026 asti.  

Mitä odotamme sinulta? 

Voit olla vastavalmistunut juristi tai jo työkokemusta kerryttänyt osaaja.  

Arvostamme osaamista kiinteistö- ja huoneenvuokra-asioissa sekä tietosuojakysymyksissä. Olet hakemamme ammattilainen, jos sinulla on itsenäinen ja toimeen tarttuva työskentelyote ja pyrit ongelmanratkaisukeskeiseen ajatteluun. Arvostamme selkeitä ja käytännönläheisiä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.  

Meille on tärkeää ammatillinen kehittyminen, joten kaikkea ei tarvitse tullessaan osata, vaan pääset meillä myös oppimaan uutta. 

Miksi valita meidät? 

Uskomme, että viihdyt meillä, jos haluat tehdä töitä yhteiskunnallisen työantajan palveluksessa. Mukavaan työyhteisöömme on helppo liittyä, sillä yrityskulttuuriamme leimaa ”rennosti, mutta tosissaan” -asenne. Olemme taloudellisesti vakaa toimija ja katsomme pitkälle tulevaisuuteen.  

Tarjoamme joustavat työajat ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Vastauudistetut modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien äärellä Vantaan Tikkurilassa, mutta voit halutessasi työskennellä joustavasti myös etänä.  

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mirka Saarholma 11.10. klo 13-16, 17.10. klo 8-10.30 ja 21.10. klo 13-16. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 24.10.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Juristi

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
1 - 2 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 09.10.2024

Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti