Skip to main content

Juustonleikkaaja palvelutiskille Helsinkiin

Oletko sinä ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen tekijä, joka on kiinnostunut juustojen kulinaarisesta maailmasta? Onko asiakkaiden parissa työskentely sinun juttusi? Mikäli nyökyttelet, jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme tekijä!

Asiakkaamme Riitan Herkun tytäryhtiö Oy Intercheese Ltd hakee juustonleikkaajaa palvelutiskeille Helsinkiin!

Tehtäviisi kuuluvat juustopisteen päivittäiset rutiinit, kuten juustonleikkuu ja esillepano sekä myynnin edistäminen. Työpisteet sijaitsevat Itäkeskuksen, Viikin ja Redin päivittäistavarakaupoissa. Työtunteja on tarjolla arviolta 25 h/viikko, ja työvuorosi sijoittuvat klo 9-18 väliselle ajalle maanantaista lauantaihin. Työajoissa on joustoa, joten voit sopia niitä esimerkiksi opintojesi kanssa sopivaksi. Tehtävään ja tuotteisiin saat kattavan perehdytyksen ennen töiden aloitusta, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita, vaan asenne ratkaisee! Mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi hygieniapassi, on se suuri etu. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja sinua odottaa monipuolinen työ, missä pääset oppimaan lisää juustoista ja kehittymään asiakaspalvelijana! Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, ja palkka tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen eli 12,45-14,16 €/h kaupan alan kokemuksesi mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä - saatat siis kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan! Lisätietoja antaa Amikon Milja, 050 367 4745, [email protected]. Hae pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätä hakemus: http://amiko.likeit.fi/apply/83524403
Työpaikan osoite: Helsinki, 00100
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 16.10.2024 14:38
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 23868d4d-cabf-4f11-bc15-5474996dff11

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Juustonleikkaaja palvelutiskille Helsinkiin

Amiko Vantaa Oy
Espoo
Helsinki
Järvenpää
Kerava
Tuusula
Vantaa
Uusimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 16.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti