Skip to main content

Kaavoitusarkkitehti/asemakaavasuunnittelija

Nurmijärvi - paremman arjen Ilmiö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

KAAVOITUSARKKITEHTIA TAI ASEMAKAAVASUUNNITTELIJAA

osaksi seitsemän ammattilaisen muodostamaa asemakaavoitusyksikköä.

Tule tekemään merkityksellistä työtä aktiiviseen ja keskustelevaan työyhteisöömme. Meillä teet kiinnostavia ja vaikuttavia tehtäviä - työtehtävät vaihtelevat pienialaisista suunnittelu- tai lupavalmistelutehtävistä laajojen kokonaisuuksien hankkeisiin, joissa tarvitaan projektinhallintataitoja ja aiempaa kaavoitus- ja suunnittelukokemusta. Haemme ensisijaisesti kokemusta asemakaavoitukseen, mutta odotamme hakemustasi, olet sitten konkari tai vähemmän kokenut osaaja.

Asemakaavoitusyksikön tehtävänä on suunnitella ja kehittää Nurmijärven taajamia ja luoda edellytyksiä hyvälle elinympäristölle. Vaalimme kunnan omaleimaisuutta ja elinvoimaisuutta sekä kulttuuriperintöä. Laadimme parhaillaan lukuisien asemakaavahankkeiden lisäksi puurakentamisen toimenpidesuunnitelmaa ja kehitämme ilmastovaikutusten arviointia kaavahankkeissamme. Organisaatiomme on mukavan pieni ja samalla riittävän suuri - asiantuntijuutta ja apua on saatavilla, mutta tekeminen on maanläheistä ja mutkatonta.

Nurmijärvi on kasvava ja kehittyvä kunta Helsingin seudulla. Täällä kohtaavat kaupunkimainen ja maaseutumainen elämäntapa sekä mahdollisuus liikkua luonnossa. Kolme omaleimaista päätaajamaa, keskeinen sijainti lähellä Helsinkiä ja kansainvälistä lentokenttää tekevät siitä kiinnostavan ja monipuolisen alueen myös maankäytönsuunnittelijan näkökulmasta.

Kaavoitusarkkitehdin monipuolisessa tehtävässä

- laadit asemakaavoja ja koordinoit kaavahankkeita
- teet maankäytön suunnittelua ja rakentamisen ohjeita
- valmistelet lupapäätöksiä
- ohjaat konsulttitöitä
- osallistut yksikön toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen

Tehtäväkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Odotamme hakemustasi, jos

- sinulla on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto tai muu maankäytön suunnitteluun soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- kokemusta maankäytön suunnittelusta
- monipuolisia tietoteknisiä taitoja kuten suunnittelu- ja kuvankäsittelyohjelmien (esim. Trimble Locus, CAD-ohjelmat, Adoben ohjelmat) käyttötaitoa
- sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Arvostamme

- projektinjohtotaitoja
- oma-aloitteisuutta
- yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- kunta-alan tuntemusta
- kokemusta yhdyskunta- ja/tai rakennussuunnittelusta
- asemakaavoituskokemusta

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta maankäytön suunnittelusta, itsenäistä ja joustavaa työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.

Me tarjoamme energisen ja osaavan, toisiaan tukevan työyhteisön, kiinnostavat ja monipuoliset, haastavatkin työtehtävät sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Suunnittelutyön teemme pääsääntöisesti omana työnä eli pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työtä ja muuta elämää, koska teemme joustavasti hybridityötä. Käytössämme on liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Toimipisteemme eli kunnantalo sijaitsee Nurmijärven Kirkonkylän keskustassa, linja-autoaseman vieressä. Tänne pääset helposti julkisilla Helsingin suunnasta ja omalla autolla laajasti Uudenmaan alueelta ja vaikka Hämeenlinnasta kolmostietä pitkin.

Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa asemakaavapäällikkö Crista Toivola p. 040 317 4994, [email protected].

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu tekijän kokemuksen ja työn vaativuuden perusteella välille 3 882,47-4 317,57 €/kk. Lisäksi maksetaan ammattialalisää aiemman työkokemuksen perusteella. Viikkotyöaika on 36 h 15min. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen ja työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haku päättyy 6.11.24 klo 15.00. Tehtävää haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Liitäthän mukaan ansioluettelon. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Jätä hakemus: https://nurmijarvi.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=6838&jbid=15
Työpaikan osoite: Keskustie 2 b, 01900 Nurmijärvi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 06.11.2024 13:00
Ilmoitus jätetty: 11.10.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: afdcc4c7-2da5-4e3c-9d0e-ac25392f76b8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaavoitusarkkitehti/asemakaavasuunnittelija

Nurmijärven kunta
01900 Nurmijärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen, Hybridityö

Julkaistu 11.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti