Skip to main content

Kahvilatyöntekijä Kotatievaan

Haemme kahvilatyöntekijöitä Kotatievaan Rovaniemelle talvisesonkiin 2024 - 2025.

Kotatievan www.kotatieva.fi ainutlaatuinen elämyspuisto tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevia elämyksiä! Kotatievassa on pohjoismaiden ainoa metsässä sijaitseva luistelurata. Lisäksi elämyspuisto tarjoaa muita talviaktiviteetteja kuten kelkkailua, lumikenkäilyä, saunomista ja paljuilua. Kotatievassa on hirsinen kotaravintola, johon etsimme nyt kahvilatyöntekijää! Kotaravintolassa pakkanen paukkuu nurkissa ja takkatuli lämmittää.

Hakemamme tekijä työskentelee 3-5 päivää viikossa noin 6 tuntia päivässä joulukuusta maaliskuuhun. Työtehtävinä on mm. tarjoilua, kattamista, keittiötöitä sekä siisteydestä huolehtimista.

Mitä odotamme hakijalta:

Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja positiivista asennetta. Katsomme alan koulutuksen eduksi ja toivomme sinulta löytyvän kokemusta ravintola-alan tehtävistä. Asiakasyrityksemme painottaa erinomaista asiakaspalvelutaitoa, siksi hakemamme henkilö on ulospäin suuntautunut osaaja. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää suomen- ja englannin kielen taitoa sekä hygieniapassia. Työhön kulkeminen onnistuu Kotatievan bussilla, joka liikennöi useita kertoja päivässä keskustan ja Kotatievan välillä. Myös omalla autolla saa kulkea. Työmatkaa tulee keskustasta noin 13 kilometriä.

Mitä tarjoamme:

Mukavan työn lumoavassa Lapissa talvisesongilla. Rovaniemellä on muutakin kuin töitä; pohjoinen kaupunkielämä, monet unohtumattomat talviaktiviteetit ja henkeä salpaava kaunis luonto. Lisäksi työllistyessäsi elämyskohteeseen, pääset nauttimaan myös heidän aktiviteettitarjonnastaan.

  • Työsuhteen joulukuusta maaliskuuhun. Emme myöskään sulje pois mahdollisuutta vakituiseen työhön.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen, olemme valmiita maksamaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa enemmän.
  • Kattavan perehdytyksen työtehtävään työsuhteen alussa.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan työntekijän löydyttyä.

Kysy lisätietoa tehtävästä Mikalta.

Mika Hyväri
0505335217
Eezy Lappi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä Kotatievaan

Rovaniemi
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti