Skip to main content

Kahvilatyöntekijä, Kujalan Porotila, Kuusamo

Oletko sinä etsimämme kahvilatyöntekijä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Kujalan Porotilalle, kahvilatyöntekijöitä upeisiin puitteisiin tulevalle talvikaudelle!

Kahvilatyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu englannin ja suomen kielillä sekä myös muut kahvilan tehtävät, kuten tuotteiden valmistus, ruokailujen järjestäminen porotilan vieraille sekä tilamyymälän tuotteiden esittely ja myynti. Saat nauttia myös porojen seurasta ja huolenpidosta Aiempi kokemus kahvilatyöstä luetaan eduksesi. Työssäsi toimit kahvilassa, tilausravintolassa, kodalla ja leirissä, missä ruokaillaan ja kerrotaan tarinoita, jaetaan tietoa porojen elämästä ja porotilan historiasta. Arvostamme myös kokemusta vastaavista työtehtävistä ja porotaustaa, mutta emme edellytä sitä. Koulutamme kaikkiin työtehtäviin kauden alussa ja opit työssäsi kaiken, mitä sinun tulee tietää. Toimit osana isoa tiimiä kokeneita ihmisiä.

Etsimämme henkilö on joustava, vastuuntuntoinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Olet kiinnostunut kehittymään työtehtävissäsi ja oppimaan uutta. Sinulla on vahva englannin kielen suullinen osaaminen, hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä yhteistyökykyä myös tiimityöskentelyyn. Siedät hyvin painetta sekä arktiset olosuhteet, sillä työsi tapahtuu pääasiassa ulkona. Hyvä fyysinen kunto, aitous ja iloinen asenne auttavat pitkälle. Kujalan Porotilalla sinua odottelevat jo upeat puitteet sekä työkaverit, joten hae paikkaa jo tänään - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan kestäen maaliskuulle 2025. Työsuhde on kokoaikainen, mutta mikäli mielessäsi on jokin muu, sinulle sopivampi tuntimäärä, voit kertoa sen hakemuksessasi! Avustamme majoituksen suhteen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta.

Olisiko tämä paikka juuri sinulle?

Tarjoamme sinulle:

* Monipuolisen työn alansa vakavaraisessa yrityksessä
* Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen
* Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
* Kilpailukykyisen palkkauksen
* Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti

Toivomme sinulta:

* Joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
* Suomen ja englannin kielen taitoa
* Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
* Itsenäistä työotetta
* Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös ennen työsuhteen alkua

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa . Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten varmista paikkasi ja jätä hakemus jo tänään!

Kujalan Porotila on yksi Kuusamon vanhimpia ja suurimpia porotiloja, joka tarjoaa aitoja elämyksiä porojen kanssa vuoden ympäri. Myyntivalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset porotuotteet, lihat, taljat, sarvet, tilan oman käsityöpajan töitä sekä taidetta. Porotilalla sijaitseva taidekahvila tarjoilee maukkaita kahvilatuotteita ja elämyksiä taiteen keskellä. Kujalan Porotila sijaitsee kivenheiton päässä Kuusamosta, porotilalta on upeat näkymät Nissinjärvelle! Lue lisää: https://www.kujalanporotila.com/

Jätä hakemus: http://go-on.likeit.fi/apply/225690434
Työpaikan osoite: Kemijärventie 131, 93600 Kuusamo
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kausityö
Hakuaika päättyy: 20.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 23.09.2024 15:28
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d58d4279-6fbf-490c-a5cd-09cf5a8cba7f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä, Kujalan Porotila, Kuusamo

Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi
Kuusamo
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti