Skip to main content

Kaivinkoneenkuljettaja Ruotsin työmaalle, Suvic Oy

Suvic on rakennusliike, joka on erikoistunut energiarakentamiseen - erityisesti tuuli- ja aurinkovoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointipalveluita muulle energia- ja teollisuusrakentamiselle. Asiantuntemuksemme perustuu vuosien kokemukseen ja järjestämme palveluita aina pienistä kotimaisista osahankkeista suuriin kansainvälisiin hankkeisiin. Palveluidemme keskeisiin arvoihin kuuluvat avoimuus ja läpinäkyvyys ja pidämme asiakkaan ajan tasalla prosessin alusta loppuun.

Etsimme asiakkaallemme Suvic Oy:lle KAIVINKONEENKULJETTAJIA reissutyöhön Ruotsiin Kramforsin kuntaan. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.Työtä tehdään 7/7-rytmityksellä eli 7 työpäivän jälkeen on 7 vapaapäivää. Työn kesto Ruotsin työmaalla on vuoden loppuun, jonka jälkeen siirrytään seuraavalle työmaalle. Työt alkaa mahdollisimman pian. Työnantaja järjestää majoituksen sekä yhteiskuljetuksen työmaalle Oulusta Tornion kautta, mutta voit työllistyä myös muualta Suomesta. Odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Aikaisempi kokemus 3D-koneohjauksesta eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko?

Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 14.7.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain järjestelmämme kautta tulleet hakemukset. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Heta Lappi numerosta 050 375 0387 tai [email protected]

Jätä hakemus: http://worker.likeit.fi/apply/66501424
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 20.06.2024 15:03
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bd17b5a7-097c-4f23-93ba-412228d449e6

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkoneenkuljettaja Ruotsin työmaalle, Suvic Oy

Worker Akatemia Oy
Lappi
Pohjois-Pohjanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti