Skip to main content

Kalustejakelijaksi Vantaalle

Etsitkö duunia, jossa ei ole tylsää hetkeä? Meillä on sinulle hommaa, jos tykkäät käsillä tekemisestä, vaihtelevista päivistä ja liikkumisesta ympäri Uuttamaata!

Mitä tämä työ on?

Toimitetaan ja mahdollisesti jopa asennetaan kodinkoneita asiakkaiden koteihin. Päivät alkavat ja päättyvät Vantaalle, josta saat valmiiksi suunnitellun ajoreitin. Lastaat kuorman kyytiin, ja sitten vaan menoksi! Työtä tehdään paikan päällä asiakkaiden kodeissa, joten ei tarvitse pelätä, että päivä menisi yksin piilossa – tässä työssä ollaan tekemisissä ihmisten kanssa.

Ja hei, tämä ei ole mikään yksinäinen soturin taival. Vaativammat asennukset hoidetaan aina työparin kanssa, ja apua saa aina, kun sitä tarvitsee.

Hommat starttaavat heti tämän tai ensi viikon aikana, ja toivottavasti pysyt messissä ainakin lokakuun loppuun saakka! Vuorot alkavat joko klo 7 tai 14, ja päivän pituus vaihtelee sen mukaan, kuinka pitkä reitti on – työpäivä voi siis kestää 5–12 tuntia. Töitä paiskitaan kokoaikaisesti viitenä päivänä viikossa, ma-la välillä. Palkkapussi kilahtaa Muuttopalvelualan TESin mukaisesti!

Millaista tyyppiä etsimme?

• Kestävä kroppa – tämä homma vaatii liikettä ja voimaa

• Suomen kieli sujuu, muut kielet plussaa

• Täysi-ikäisyys ja B-ajokortti (plussaa jos olet ajanut pakettiautoa)

• Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit siitä, että saat asiat sujumaan

• Tykkäät tehdä hommat huolella

Mitä tarvitset mukaan?

Perusasenne ja into tehdä hyvää duunia – siinä se! Hakemaan siis, jos kiinnostaa!

Haastattelut hoidetaan kätevästi videon tai puhelimen välityksellä, ja kun oikea tyyppi löytyy, työt alkavat saman tien!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 17.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kalustejakelijaksi Vantaalle

Barona Logistiikka
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti