Skip to main content

Käsilumityöntekijöitä

Haemme asiakkaallemme käsilumityöntekijöitä sääolosuhteiden mukaisesti talven sesonkiin Turkuun ja lähialueille.

Työtä tehdään pääsääntöisesti varhaisissa aamuvuoroissa, jopa yöllä, arkisin ja viikonloppuisin. Töitä on tarjolla keikkatöinä säätilanteen eli lumentulon mukaan. Huomioithan, että työajat ovat vaihtelevia ja työvuorosi voi alkaa vaikkapa aamuyöstä klo 04.00.

Toivomme sinulta innokasta suhtautumista työhön sekä reipasta, huolellista ja positiivista asennetta myös varhaisissa vuoroissa. Aiempi kokemus lumitöiden tekemisestä katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja säänkestävyyttä. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta tehdä töitä kellonajasta riippumatta. Eduksi katsotaan ajokortti ja / tai oman auton käyttömahdollisuus, mutta pääset hommiin ilman näitäkin. Työssä vaaditaan suomen kielen osaamista.

Noudatamme työsuhteessa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkka on työehtosopimuksen mukainen.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 10.10.2024. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Lisätietoja työstä antaa:

Nora Mikola, HR-konsultti

050 569 6009 (ma-pe 8–16)

[email protected]

Folka (Personalhuset Staffing Group Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Jätä hakemus: http://folka.likeit.fi/apply/97596429
Työpaikan osoite: Turku,
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Kausityö
Hakuaika päättyy: 10.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 19.09.2024 12:31
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d34fd112-3b2c-4d75-9747-928172cee470

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Käsilumityöntekijöitä

Personalhuset Staffing Group Oy
Kaarina
Naantali
21200 Raisio
Turku
Varsinais-Suomi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti