Skip to main content

Kehittämiskoordinaattori

Etsimme osaavaa ja innostunutta psykologia tai sairaanhoitajaa asiantuntija- ja kehittämistyöhön lasten, nuorten ja perheiden palveluihin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Etsimme osaavaa ja innostunutta psykologia tai sairaanhoitajaa asiantuntija- ja kehittämistyöhön lasten, nuorten ja perheiden palveluihin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Haluaisitko päästä yhdistämään kliinistä työkokemustasi ja erityisasiantuntemustasi ainutlaatuisella tavalla? Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue sekä HUS Terapiat etulinjaan -hanke tukevat uusien työmenetelmien käyttöönottoa parantaakseen perustason psykososiaalisten interventioiden saatavuutta ja vaikuttavuutta. Tavoitteena on, että asiakas saa nopeasti ja oikea-aikaisesti oikein kohdennettuja, tutkitusti vaikuttavia interventioita.

Odotamme että olet kiinnostunut uusien menetelmien ja palvelupolkujen käyttöönotosta, kehittämisestä sekä verkostomaisesta työstä. Tehtävässä olet osa laajaa valtakunnallista sekä HUS alueen kehittäjäverkostoa yhdessä muiden hyvinvointialueiden koordinaattoreiden kanssa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella toimii tällä hetkellä kaksi lasten ja nuorten interventiokoordinaattoria. Sinulla on tukena osaava tiimi, joka on tehnyt vastaavaa tehtävää jo pidempään, saat hyvän ja kattavan perehdytyksen. Ensisijainen työpiste sijaitsee Espoon Otaniemessä ja toimit hallinnollisesti perheneuvola- ja lasten mielenterveyspalveluissa. Työtäsi tukee hyvinvointialueen toimintamallin käyttöönotosta vastaava projektipäällikkö.

Työhön kuuluu satunnaista liikkumista alueen eri tiimeihin ja johtoryhmiin, mutta pääsääntöisesti työ tapahtuu etätapaamisten kautta. Tämä mahdollistaa osittaisen etätyön. Työtehtävä on määräaikainen, ja hankerahoitettu. Työtehtävä on ainutlaatuinen ja ainutkertainen mahdollisuus vaikuttaa lasten, nuorten ja perheiden palveluihin. Tule rohkeasti mukaan!

Työpaikan nimi ja osoite: Tekniikantie 15, 7. krs, 02150 Espoo

Työaika: 38,25 h/vko

Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävään soveltuva koulutus: psykologi tai sairaanhoitaja

Tehtävässä edellytetään:

- Aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten mielenterveystyöstä

- Hyvää lasten ja nuorten mielenterveydenpalvelujärjestelmän tuntemusta

- Kykyä toimia tarvittaessa myös itsenäisesti eri verkostoissa ohjaavassa roolissa mm. vetää ohjaustapaamisia ja koulutuksia

- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta työnkuvan mukaisiin tehtäviin



Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.



Arvostamme:

- Aiempaa kokemusta kehittämistehtävistä

- Hyvää suullista ruotsin kielen taitoa

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antavat palveluyksikköpäällikkö Ilkka Pakarinen, etunimi.sukunimi(a)luvn.fi, p. 050 321 6301 ja projektipäällikkö Petri Luomaa, etunimi.sukunimi(a)luvn.fi, p. 046 877 1090

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti