Skip to main content

Keikkaileva asiakasohjaaja Lahteen ja Heinolaan

Haemme nyt keikkailevia asiakasohjaajia tarvittaessa töihin kutsuttavaan työhön ikääntyneiden palveluneuvontaan Lahteen ja Heinolaan. Työaika on arkisin klo 8–16 välillä.

Meidän luona saat olla sinä. Me luonalaiset muodostamme yhteisön, jossa jokaisen on hyvä olla, #luonaote. Keskiössämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien.

Asiakasohjaajana tehtävääsi kuuluu toimialueen Päijät-Hämeen ikäihmisten palveluohjaus ja neuvonta puhelimitse, palvelupisteellä sekä sähköisissä palvelukanavissamme. Myös alueen palveluntuottajien kanssa tehtävä yhteistyö kuuluu työnkuvaasi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lämpimän asiakaslähtöisen, joustavan ja palveluhenkisen asenteen palvellessasi pääosin ikäihmisiä sekä heidän läheisiään. Sinun tulee omaksua ikäihmisten palvelujen myöntämisperusteet Päijät-Hämeessä ja osata itsenäisesti etsiä tietoa asiakkaillemme jaettavaksi.

Tiimimme Päijät-Hämeessä on kolmen hengen tehotiimi. Siksi itseohjautuvuus ja rohkeus itsenäiseen työhön on edellytys menestymiselle. Tiimeiltämme saat kuitenkin vankkumattoman tuen ja perehdytyksen. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Itä-Uudenmaan yleisen palveluneuvonnan asiakasohjaajien kanssa.

Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, jonka mukaan tuntipalkka määräytyy. Maksamme kuitenkin aina peruspalkan päälle tehtäväkohtaista lisää, jolla varmistamme, että palkkamme on kohdillaan. Keikkailevan asiakasohjaajan lähtöpalkka on 17,35 euroa tunnilta. Tuntipalkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle

  • Näköalapaikan ikäihmisten arkeen sekä mitä mahtavimman tiimin.
  • Perehdytyksen, työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan. Palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

Odotamme, että olet koulutukseltasi sosionomi, geronomi tai sairaan- tai terveydenhoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. Toivomme, että hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä, ja teet sosiaalialan työtä samalla ylpeydellä ja rohkeudella kuin me luonalaiset. Toivomme, että sinulla on valmius toimia jommassa kummassa palvelupisteessämme Päijät-Hämeessä; Lahden TRIO.n palvelutorilla tai Heinolan Torikadulla. Mahdollisuus toimia molemmissa palvelupisteissä on ehdottomasti plussaa.

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrytoimme jo hakuaikana!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa: Artturi Pitkälä, 0503004952, [email protected]


Räätälöimme ammattitaidolla sosiaali- ja terveyspalveluita aitoon tarpeeseen, etänä ja läsnä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Haluamme olla paras sote-alan työnantaja. Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keikkaileva asiakasohjaaja Lahteen ja Heinolaan

Lahti
18150 Heinola
Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 15.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti