Skip to main content

Keikkasiivoojia pääkaupunkiseudulle

Keikkasiivoojia pääkaupunkiseudulle 

Kiinnostaisiko itsenäinen ja aktiivinen työ siivouksen parissa? Etsimme asiakasyrityksillemme toimitilahuoltajia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle. Työ on pääasiassa ylläpitosiivousta erilaisissa kohteissa kuten kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa ja toimistoilla. Työnkuvaasi kuuluvat puhtaanapitotyöt kohteissa. Omalla työpanoksellasi autat kohteen pysymisestä puhtaana ja tarjoamaan sitä kautta laadukasta asiakaspalvelua. 

Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkkauksen, joka on noin 11,90-13 € / h työkokemus huomioon ottaen. Pystyt itse vaikuttamaan, mitä keikkoja haluat ottaa vastaan ja näin myös työaikaasi. Töitä on tarjolla päivisin ja iltaisin useimmiten arkisin, mutta joskus myös viikonloppuisinkin. Keikkojen pituudet vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan yhdestä päivästä jopa viikkoon. Yhden työpäivän pituus on minimissään 4h, mutta myös täysiä 8h päiviä on tarjolla. Työt voit aloittaa heti kun sinulle sopii! Koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on kokemus siivoustyöstä, sekä asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen asenne. Työ edellyttää suomen kielen taitoa, sillä työtehtäviin perehdytetään suomeksi.

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit.  Meiltä löytyy ammatti- ja kielitaitoa sekä osaamista työsuhdeasioissa. Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin. Saat meiltä myös laadukkaat työvaatteet ja -varusteet. 

Herättikö tämä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riinu Mäkelä
Hr-konsultti
Horeca etelä, keittiö

Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4735 889
Horeca tiiminumero 040 307 5114
[email protected]
www.eezy.fi

Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Eezy – Eläköön elämä ja työ

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keikkasiivoojia pääkaupunkiseudulle

Uusimaa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.08.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti