Skip to main content

Keikkatyöntekijöitä ruokakauppoihin pääkaupunkiseudulle

Hohoi sinä reipas ja oma-aloitteinen tyyppi pääkaupunkiseudulla! Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle ruokakauppoihin keikkailevia kassatyöntekijöitä, ruokatorimyyjiä sekä hyllyttäjiä! ​Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, koulutamme tehtäviin

Mitä työtehtäviin kuuluu?:

Hyllyttäjänä pääasiallinen tehtävä on tuotteiden hyllyttäminen sekä myymälän ja varaston siisteydestä huolehtiminen. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta nostojen ja painavien tuotteiden siirtelyn vuoksi ja askeleita kertyy päivän aikana paljon. Työvuorot sijoittuvat useimmiten aikaisiin aamuvuoroihin.

Kassatyöntekijänä työskentelet kassalla, johon kuuluu asiakaspalvelua, rahankäsittelyä ja maksupäätteiden käsittelyä. Tehtävään voi kuulua myös itsepalvelukassojen valvontaa. Työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa.

Ruokatorimyyjänä työskentelet pääasiassa ruokatorilla, jossa työtehtäviin kuuluvat tuotteiden ja ruoan esillelaittoa, käsittelyä ja valmistusta. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakaspalvelu sekä kuormien vastaanotto ja varastonhallinta. Työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa.

Keikkailijana pystyt ottamaan sopivia vuoroja käytettävyytesi mukaisesti. Vuoroja avautuu Baronan omaan järjestelmään asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti, jotka työntekijät näkevät mobiiliaplikaatiostamme. Keikkavuorot voivat olla samalle päivälle tai pidemmälle ajalle suunniteltuja, joko yksittäisiä vuoroja tai useamman päivän pituisia keikkoja. Huomioithan, että vuoroja voi olla laajasti pk-seudun eri myymälöissä.

Mitä haemme?:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

  • Reipasta ja ripeää otetta työhön

  • 18 vuoden ikää

  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

  • Tiimityötaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

  • Työ on keikkaluonteista ja tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaisesti.

Nyt kun kiinnostuit tehtävästä, on aika hakea osaksi Baronaa!

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, valintoja tehdään jo hakuaikana!

Vastaathan hakulomakkeella olevaan videokysymykseen.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae paikkaa viimeistään 22.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keikkatyöntekijöitä ruokakauppoihin pääkaupunkiseudulle

Barona
Helsinki
Vantaa
Espoo
Hyvinkää
Järvenpää
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti