Skip to main content

Keittiöapulainen Tampereelle

Haemme keittiöapulaisia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla, hae pian!

Etsimme Baronalle keittiöapulaisia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Työtä on koulujen ja päiväkotien keittiöillä sekä sairaaloiden ja terveyskeskusten keittiöillä koko Tampereen alueella keikkaluontoisesti sekä määräaikaisesti.

Keittiöapulaisena pääset osallistumaan monipuolisesti keittiön avustaviin tehtäviin, astiahuoltoon ja ruuanvalmistukseen sekä asiakaspalveluun. Työvuorot sijoittuvat aikaiseen aamuun ja päivään pääasiassa arkipäivisin.

Työtä varten tarvitset hygieniapassin, todistuksen soveltuvuudesta elintarviketyöhön sekä reipasta asennetta. Vaatimuksena on myös sujuva suomen kielen taito koska työhön perehdytys ja turvallisuusohjeet sekä reseptiikka on suomeksi. Toivomme, että omaisit jonkin verran vastaavaa kokemusta tai alan koulutuksen. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaselvityksen näyttämistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää monipuolisesti kokemusta juuri itsellesi sopivalla tavalla. Keikkatyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää työnteko muuhun arkeen joustavasti. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myös määräaikaisiin työsuhteisiin tai oppisopimukseen. Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemusvuodet huomioiden alkaen 12,58€/h

Joten pakkaa keittokauhasi ja kokkiveitsesi ja hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat koulu- ja työtodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Huom! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Voit liittää hakemukseesi hygieniapassisi sekä työ- ja opintotodistuksesi, haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 15.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiöapulainen Tampereelle

Barona HoReCa
Tampere
Pirkkala
Ylöjärvi
37500 Lempäälä
37100 Nokia
Kangasala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Tampere
Barona HoReCa
Pälkäne
Barona HoReCa
Turku
Barona HoReCa
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti