Skip to main content

Keittiötyöntekijä/kokki, osa-aikainen, Onnikoti Toukola, Hämeenlinna

Kokki, Onnikoti Toukola, Hämeenlinna (osa-aikainen)

Tule työskentelemään ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Toukolaan Hämeenlinnaan!

Mihin tulet töihin?
Tule laittamaan ruokaa Onnikotien kehitysvammaisille asukkaille ja henkilökunnalle. Meillä on täällä Jukolan kaupunginosassa ammattilaistasoinen valmistuskeittiö, jossa ruoka valmistetaan päivittäin 35-50 asukkaalle ja työntekijälle. Ruoka jaetaan Toukolan ryhmäkoteihin sekä naapuriin Jukolan ja Verkan asukkaille ja työntekijöille.

Mitä pääset tekemään?
Toimit osa-aikaisena kokkina omassa valmistuskeittiössä. Vastaat lounas- ja päivällisruokien valmistuksesta, ruokatarvikkeiden tilauksesta sekä omavalvontaan ja ruokahygieniaan liittyvistä päivittäistehtävistä.

Pääset myös suunnittelemaan ruokalistoja yhdessä asukkaidemme kanssa ja käytössäsi on Jamix-keittiöohjelma. Omassa keittiössä valmistuu myös kahvileivät ja osa leivistä, joten tehtäviin sisältyy myös leipomista.

Osana keittiötyöhön sisältyy myös työn ohjaamista ja perehdyttämistä työtoiminnan asiakkaille.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Viikonlopun ruoat valmistetaan etukäteen ja niiden tarjoilusta vastaa viikonloppuisin muu henkilökunta.

Kuka sinä olet?
Olet keittiöalan ammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Olet huumorintajuinen, helposti lähestyttävä, muut huomioiva ja yhteistyökykyinen ammattilainen, joka haluaa kehittää ja kehittyä ammatissaan. Osaat huomioida asukkaidemme erityisruokavaliot.

Olet mielelläsi kanssakäymisessä kotimme asukkaiden kanssa, kuunnellen ja huomioiden heidän toiveitaan ja mieltymyksiään. Huolehdit hävikin minimoimisesta ja olet hintatietoinen.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta (influenssarokote).

Miksi tulisit meille töihin?
Toukolan keittiö on kodinomainen paikka, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja valmistamaan herkullista arkiruokaa, sesongin mukaisia ruokia unohtamatta. Olet osa työyhteisöä, jossa asukkaidemme hyvä arki on meille tärkeinä.

Työehtosopimuksemme on yksityisen sosiaalialan TES ja pätevällä henkilöllä palkkaluokka G20 mukainen. Tehtävä on osa-aikainen (40%) päivätyö.

Kerron mielelläni lisää:
Ulla Kauranen, yksikönjohtaja
040 125 6041 (arkisin klo 8-16)
[email protected] 

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/H...
Työpaikan osoite: Härkämäenkuja 7, 13500 Hämeenlinna
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 22.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 10.09.2024 14:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2016d5d6-817a-490d-b7ae-2849eab2454d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiötyöntekijä/kokki, osa-aikainen, Onnikoti Toukola, Hämeenlinna

Mehiläinen Oy
Hämeenlinna
Kanta-Häme
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti