Skip to main content

Keittiötyöntekijä, kokki, osa-aikatyö, Ykköskoti Kotiranta, Eura

Keittiötyöntekijä, kokki, osa-aikatyö, Ykköskoti Kotiranta, Eura

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!  

Haemme nyt kokkia vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen (työaikaprosentti 40%) Ykköskoti Kotirannan moderniin valmistuskeittiöön, Euraan.

Ykköskoti Kotiranta on muuttanut uusiin tiloihin Euraan alkuvuodesta 2024. Yksikkömme on suunnattu ensisijaisesti kuntoutumisessaan eteenpäin suuntaaville työikäisille mielenterveyskuntoutujille. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista sekä yhteisöllistä asumispalvelua Euran keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kodissamme on 32 asukaspaikkaa. 

Valmistamme ateriat keittiössämme alusta asti itse. Omavalmistuskeittiömme keittiötyöntekijänä pääset suunnittelemaan ja valmistamaan herkullisia aterioita asukkaillemme. Työsi tukena käytössäsi on Jamix -keittiöohjelma. Omassa keittiössämme valmistuvat lounaan  ja päivällisen lisäksi kahvileivät, joten tehtäväsi sisältää myös leipomista. Lisäksi pääset vastaamaan aamiaisen, lounaan, välipalojen, päivällisen sekä iltapalan raaka-aineiden tilaamisesta, keittiön omavalvontaan liittyvistä tehtävistä sekä keittiön puhtaanapidosta ja tiskihuollosta. Työskentelet kokin työparina hänen vapaapäivinään, joten työ pitää sisällään niin arki kuin viikonlopputyötäkin. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.  
 
Olet motivoitunut ja innokas laadukkaan kotiruoan tekijä, jolle on tärkeää luoda maukkaita ja  ravitsevia ruokaelämyksiä, terveellisyyttä unohtamatta. Etsimämme henkilö on ravitsemusalan ammattilainen, joka osaa huomioida työssään erityisruokavaliot, sesongin vaihtelut sekä hävikin minimoimisen. 
 
Olet mielelläsi kanssakäymisessä kotimme asukkaiden kanssa, kuunnellen ja huomioiden heidän  toiveitaan ja mieltymyksiään.  
Joukossamme viihtyy mainiosti hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot omaava, asioihin positiivisesti suhtautuva tyyppi, jolta löytyy reipas ote työhön.
  
Sinulta löytyy kokin perustutkinto tai vastaavaa soveltuva tutkinto kokin tehtäviin sekä hygieniapassi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä.  

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta (influenssarokote).

Ykköskoti Kotirannan uusissa tiloissa, Euran keskustassa, pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan yksikön ruokahuoltoa modernissa valmistuskeittiössä. Haluamme sinut osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun.  

Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7.  

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. 

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.  

Tehtävä on osa-aikainen (työaikaprosentti 40%). 

Kerron mielelläni tehtävästä lisää: 
Yksikön johtaja Mari Haavisto (arkisin klo: 8-16)
p. 044 3158358
[email protected] 

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/E...
Työpaikan osoite: Käräjämäentie 8, 27510 Eura
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 08.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 17.10.2024 09:20
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 17444b35-7598-4159-8a63-b41c2a05f113

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiötyöntekijä, kokki, osa-aikatyö, Ykköskoti Kotiranta, Eura

Mehiläinen Oy
27510 Eura
Satakunta
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 17.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti