Skip to main content

Tule mukaan osaksi laadukkaiden kotimaisten brändituotteiden ketjua! Etsimme nyt myyntiin ja asiakaspalveluun intohimolla suhtautuvaa myyjää Sievi Shopin Helsingin Kampissa sijaitsevaan myymälään. Pääset työskentelemään tiiviissä ammatillisessa tiimissä, jossa on osaamista niin myynnistä kuin jalkojen hyvinvoinnista. Sinulla on mahdollisuus saada perehdytystä jalkaterapeutilta ja uudenlaista näkökulmaa kenkien myyntiin.

Sievi kengät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Ne ovat eettisiä, ekologisia, ergonomisia ja laadukkaita kestäviä monella tapaa sekä ihmisten että maapallon kannalta. Myyjän roolissa edustat kotimaista Sievi brändiä ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet.

Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat tärkeimpiä työtehtäviäsi, tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi, sillä verkkokauppatyöskentely on yksi osa työtehtävää. Omaat hyvää visuaalista pelisilmää esillepanoissa ja pidät järjestelmällisyydestä ja siisteydestä. Arvostamme paitsi myynnin koulutusta ja kokemusta, myös soveltuvaa esimerkiksi terveydenhoidon tai jalkaterapeutin koulutusta.

Työsuhde on määräaikainen kestäen 12 kk, vanhempain vapaan ajan, ja viikkotyöaika vaihtelee 20-25 tunnin välillä. Työskentely tapahtuu joustavasti kivijalkamyymälän aukioloaikojen puitteissa. Toivomme, että pystyt tekemään vähimmäistyöajan ylittäviä työtunteja tarpeen mukaan. Hae tehtävään pikimmiten, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen haun päättymistä.

Sievi Shop myymälämme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Simonkatu 12. Samalla paikalla on toiminut kenkäkauppa jo 1920-luvulta saakka ja meillä onkin erittäin vankka ja uskollinen asiakaskunta. Sijaintimme aivan Kampin ja Forumin tuntumassa on kenkäkaupalle erinomainen ja asiakkaat löytävät meille hyvin.

Mitä odotamme sinulta?
Halua tehdä tuloksellisesta myyntityötä yhdessä tiimisi kanssa
Iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta
Hyvää paineensietokykyä kiiretilanteissa
Oma-aloitteista ja vastuuntuntoista otetta työhön

Mitä tarjoamme?
Inspiroivan ja innostavan työn, jossa pääset kehittämään myyntitaitojasi
Hyvän perehdytyksen myyjän tehtäviin
Jalkaterapeuttimme perehdytyksen jalkojen, kenkien ja pohjallisten erityispiirteistä
Reilun, osaavan ja vakaan työyhteisön
Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin
Tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajalle
Työjalkineet kaksi kertaa vuodessa
Henkilökunta-alennukset
Kivat kivijalkamyymälän aukioloajat mahdollistavat iltaharrastukset ja keskustan palvelut ovat ulottuvillasi

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin klo 10-12 Henna tai Raisa puh. 0505762752. Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän sen meille CV:n kera viimeistään 3.10.2024. Ethän aikaile, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/57ad9a00-c...
Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin klo 10-12 Henna tai Raisa puh. 0505762752. Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän sen meille CV:n kera viimeistään 3.10.2024. Ethän aikaile, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työpaikan osoite: Simonkatu 12, 00100 Helsinki
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 03.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 18.09.2024 15:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 57ad9a00-ca4c-48d3-8ff8-ea0b16fe0584

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kenkämyyjä

Sievi Shop
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti