Skip to main content

Kenttäpäällikkö K-ryhmään, Vähittäiskaupan Takaus Oy

Hakuaika alkaa: 01.07.2024
Hakuaika päättyy: 31.07.2024

Haemme Kenttäpäällikköä Vähittäiskaupan Takaus Oy:n palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Vähittäiskaupan Takaus Oy on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva K-ryhmän rahoituspalveluyhtiö, jonka tarkoituksena on avustaa K-kauppiasyrittäjiä liiketoiminnan käynnistämisen ja liiketoiminnan aikaisten muiden investointien edellyttämän rahoituksen järjestämisessä. Keskeisen osan yhtiön toimialasta muodostavat K-kauppiaiden rahoituksen järjestelyt sekä niihin liittyvät takaus- ja vakuuspalvelut. Lisäksi yhtiö tuottaa Kesko konserniin kuuluville yhtiöille vakuushallinto-, lakiasiain- ja koulutuspalveluja.

Lisätietoja yhtiön toiminnasta: www.vahittaiskaupantakaus.fi.

Toimit osaavan tiimin jäsenenä tiiviissä yhteistyössä Kesko Oyj:n kaikkien toimialojen luottotoimintojen ja kauppiastoiminnoista vastaavien yksiköiden kanssa. Toimeen kuuluvat tärkeimmät tehtävät ovat yhtiön takaus- ja rahoituspäätösten valmistelu, päätöksentekoon osallistuminen sekä päätösten edellyttämien toimenpiteiden täytäntöönpano. Vastuualueeseen kuuluvat yhtiön asiakasriskien seuranta ja raportointi, rahoitus-, takaus- ja vakuustoiminnan linjaukset sekä kehittäminen. Kenttäpäällikkö vastaa myös asiakkaan liiketoiminnan päättämiseen liittyvistä menettelyistä. Toimipisteesi on K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi kauppatieteen alalta. Sinulla on relevanttia ja monipuolista työkokemusta luottoalan toiminnoista liiketoimintaympäristössä sekä yritystoiminnan talouden suunnittelun ja seurannan tuntemusta.

Olet järjestelmällinen ja tarkka ja sinulla on itsenäinen ote työn tekemiseen. Kykenet priorisoimaan asioita ja työskentelemään myös paineen alla. Myös rutiininomaiset tehtävät sujuvat sinulta luontevasti. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja otat proaktiivisesti omistajuutta vastuualueestasi.

Tarjoamme K-ryhmän vähittäiskauppiasyrittäjien liiketoiminnan rahoitukseen liittyviä monipuolisia tehtäviä. Hyvässä työskentelyilmapiirissä tarjoutuu tilaisuus kehittää rahoitus- ja luottoalan osaamista. Keskolaisena Sinulla on monia työsuhteeseen liittyviä etuja, kuten ostoedut ja mahdollisuus työsuhdeautoon. Panostamme työntekijäkokemuksen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Arvomme on "asiakas ja laatu - kaikessa mitä teemme". Toimimme suoraan, avoimesti, rehellisesti ja luotamme ihmisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Huhtala (puh. 050 376 1311) maanantaina 8.7. klo 14:00-15:00 ja maanantaina 22.7. klo 14:00-15:00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Kutsuja haastatteluihin lähetetään jo ennen hakuajan päättymistä.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kenttäpäällikkö K-ryhmään, Vähittäiskaupan Takaus Oy

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti