Skip to main content

Etsimme asiakkaallemme tukkuvarastoon vihanneskeräilijää!

Asiakasyrityksemme on perunan ja kasvisten pakkaukseen ja tukkukauppaan erikoistunut elintarvikealan perheyritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Nousiaisissa. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat perunoiden ja vihannesten lisäksi myös juurekset, salaatit, yrtit, idut, sienet, hedelmät ja marjat.

Työn kuvaus:

Vihanneskeräilijänä työhösi kuuluu monipuolisia keräilytehtäviä tukkuvaraston puolella. Keräilyä tehdään käsin ja sekä mahdollisesti trukilla ajaen. Työhön saattaa kuulua satunnaisesti myös muita yleisiä linjastotyöskentelyyn liittyviä työtehtäviä, kuten pakkausta, pussitusta ja lajittelua.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin ja kolmessa vuorossa (aamu-ilta ja yövuorossa). Työpaikka sijaitsee Nousiaisissa, ja sinne kulkeminen vaatii auton tai muun kulkupelin käyttömahdollisuuden. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Etsimme työhön työntekijää, joka pystyy sitoutumaan ainakin vuoden loppuun ja mieluusti tästä eteenpäinkin. Mahdollisuus on myös pidempiaikaiseen työhön!

Odotamme:

Etsimme tukkuvarastotyöntekijää, joka pystyy sitoutumaan työhön mielellään pitkäaikaisesti! Tärkeintä on oma-aloitteinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullinen sekä reipas työskentelytapa. Tuotetuntemus ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja etenkin varastokeräilystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin annetaan myös hyvä perehdytys. Odotamme kuitenkin jonkin verran keräily-, tai vastapainotrukin käyttötaitoa. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Tarjolla on pidempiaikainen ja monipuolinen työ arvostetussa perheyrityksessä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, siistin ja viihtyisän työympäristön sekä mukavat työkaverit. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Mahdolliset tiedustelut arkisin klo 8-16.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden?, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Jätä hakemus: http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/20433095
Työpaikan osoite: Nousiainen, 21270
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 02.07.2024 09:19
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 878955b7-298e-4af0-ad72-47b57de17b94

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keräilijä

Henkilöstöliiga Turku Oy
21270 Nousiainen
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti