Skip to main content

Kerho-ohjaajan työnkuvaan kuuluu kerhojen ohjaaminen koulutiloissa koulupäivän jälkeen. Kerhoja toimii sekä ala- että yläkouluilla. Toiminta alueena on Salon kaupunki ja työn hoitaminen edellyttää mahdollisesti oman auton käyttöä.

Alakoulujen kerhot keskittyvät terveellisten välipalojen valmistamiseen herkkuja unohtamatta. Kerhoissa harjoitellaan ruoanlaittoa, tutustutaan ruoanlaittovälineisiin ja elintarvikkeisiin, harjoitellaan siivoamaan kokkauksen jäljet sekä nautitaan yhdessä välipala.

Yläkoulujen kerhoissa valmistetaan yhdessä maittavaa ruokaa ottaen huomioon terveelliset elämäntavat ja käydään keskustelua siitä, että mitä kannattaa tai ei kannata syödä. Ruokatreffeillä kaikki osallistujat pääsevät kokeilemaan käytännönläheistä ruoanvalmistusta.

Voit tutustua esimerkkimateriaaleihin linkistä: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/hankkeet/evaita-terveelliseen-ja-ym...

Kerhot toimivat lukuvuoden 2024-2025 ja sijoittuvat arki-iltapäivään (n. klo 12:30-17). Harrastusohjaajan työaika tulee olemaan noin 10h/vko ja jokainen kerho kokoontuu n. 10 kertaa syksyllä ja 10 kertaa keväällä. Kerhoja järjestetään seuraavissa kouluissa: Alhainen, Hajala, Kirkonkylä (Perniö), Kuusjoki, Mustamäki, Muurla, Pajula, Sirkkula, Tupuri, Uskela, Armfelt, Perniön yhteiskoulu, Hermanni ja Moisio. Tarjoamme työtä 2-3 kerho-ohjaajalle ja heille on työtä tarjolla noin neljänä iltapäivänä (poislukien koulujen loma-ajat). Noudatamme Neuvonta-alan TESsiä, palkkaan vaikuttaa hakijan koulutus ja työkokemus. Matkakulut korvataan.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja odotamme häneltä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme harrastuneisuutta kerhon aihealueista sekä kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta. Myös vuorovaikutustaidot ja reipas asenne ovat asioita, joita arvostamme kerhonohjaajana toimivalta.

Tehtävään valitun on esitettävä ote rikosrekisteristä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti ja hänellä pitää olla hygieniapassi, jonka voi suorittaa tarvittaessa työnantajan laskuun.

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/kerho-ohjaaja-saloon-2024-2025/Z9LBNA?...
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtaja Sanna Pitkänen 12.7.24 asti 050 5252176.
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 11.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 24.06.2024 11:27
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f55b11ce-e230-4c38-ae12-bfcbd3852a26

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kerho-ohjaaja

ProAgria Länsi-Suomi ry
Salo
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti