Skip to main content

Kestävän liikkumisen asiantuntija

Lappeenrannan seudun joukkoliikenne vastuualue hakee kestävän liikkumisen asiantuntijaa tai suunnitteluinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Kaupunkikehitystoimialan Lappeenrannan seudun joukkoliikenne vastaa Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien alueilla tapahtuvasta joukkoliikenteestä sekä Lappeenrannan koulukuljetuksista. Vastuualueen tehtäviin kuuluu joukkoliikenteen suunnittelu, järjestäminen ja hankinnat, tiedottaminen, markkinointi sekä yhteisen brändin kehittäminen ja joukkoliikennettä koskevien lausuntojen valmistelu. Lappeenrannan seudun joukkoliikenne toimii vahvasti yhteistyössä kadut ja ympäristö vastuualueen kanssa, jossa kehitetään muun muassa kestävän liikkumisen edellytyksiä kuten pyöräteitä.

Kestävän liikkumisen asiantuntijan tehtävät liittyvät joukkoliikenteen sekä kestävän liikkumisen seurantaan ja kehittämiseen, kaupunkipyöriin, asiakasinformaatioon sekä erilaisiin tietojärjestelmiin. Lisäksi sosiaalisen median päivittäminen ja muu osallisuus- ja vuorovaikuttaminen on vahvasti mukana työtehtävissä. Tehtäviä tulee myös kilpailutuksien valmisteluun sekä toimeenpanoon ja eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentelyyn, sekä kaupungin kestävän liikkumisen ohjelman toimeenpanoon. Osa tehtävistä liittyy erilaisiin kestävän liikkumisen hankkeiden valmisteluun sekä hanketyöskentelyyn esimerkiksi kävelyyn, pyöräilyyn ja joukkoliikenteeseen liittyen.

Tehtävässä toimitaan joukkoliikenteen suunnitteluinsinöörin työparina osana joukkoliikenteen tiimiä ja pääpaino on eri järjestelmien käyttämisessä, erilaisten raporttien ja seurannan tuottamisessa sekä hanketyössä ja osallisuudessa ja vuorovaikuttamisessa.

Kestävän liikkumisen asiantuntija tai suunnitteluinsinööri voi olla esimerkiksi insinööri, tradenomi tai muu korkeakoulututkinnon suorittanut. Lopullinen nimike ja tarkempi tehtäväkuva tarkentuu valittavan henkilön koulutuksen ja kokemuksen pohjalta.

Kelpoisuusvaatimuksena asiantuntijan tai suunnitteluinsinöörin toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto.

Ammattitaidon lisäksi arvostamme kokemusta kestävän liikkumisen tai joukkoliikenteen parissa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja valmiutta suorittaa itsenäisiä ratkaisuja sekä kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta ja julkisista hankinnoista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta joukkoliikenteen tietojärjestelmistä. Tehtävä edellyttää perus it-järjestelmien hallintaa (muun muassa Office) sekä englannin kielen taitoa, muiden kuntaorganisaation käyttämien järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukainen.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.12.2024.

Hakemukset tulee tehdä sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna.

Hakuaika päättyy tiistaina 24.9.2024 klo 12.00. Haastateltaville lähetetään kutsu haastatteluun hakuajan päätyttyä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617483/fi_FI
Yhteystiedot: Kaupungininsinööri Olli Hirvonen, puh 040 670 1566
Joukkoliikennepäällikkö Terhi Koski, puh. 040 651 5599
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Teknisten sopimuksen mukainen
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.09.2024 09:00
Ilmoitus jätetty: 20.08.2024 13:17
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 731a4f32-0e16-4294-9ad0-74aa3d1a5a91

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kestävän liikkumisen asiantuntija

Lappeenrannan kaupunki
Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti