Skip to main content

Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Leppätien kielikylpy

Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Leppätien kielikylpypäiväkoti ja esiopetus, Nikkilä

Haluatko olla varhaiskasvatustyössä lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa? Oletko kiinnostunut kielikylpyopetuksesta? Silloin olet etsimämme henkilö.

Etsimme nyt Nikkilään Leppätien kielikylpypäiväkotiin ja esiopetukseen

KIERTÄVÄÄ VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA 31.12.2024 saakka, aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kiertävänä lastenhoitajana työskentelet tarpeen mukaan kielikylpypäiväkodin kahdessa ryhmässä ja esiopetuksessa.

Kielikylpypäiväkoti on pieni ja lämminhenkinen kaksiryhmäinen päiväkoti, jossa suomenkielisten lasten hoito ja kasvatus tapahtuu ruotsin kielellä. Lapset omaksuvat vieraan kielen käytännön kokemusten kautta arkipäivän tilanteissa. Positiivinen pedagogiikka ja Huomaa hyvä -arvot luovat pohjaa lapsen kokonaisvaltaiselle kehittymiselle, jossa kasvattajan tehtävänä on tukea, kannustaa sekä rohkaista ruotsin kielen oppimista.

Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme osaamiseen sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Työ edellyttää hyvää ruotsin kielen taitoa. Yhteistyötä vanhempien kanssa teemme suomen kielellä. Toivomme että olet motivoitunut sekä innostunut varhaiskasvatuksen kehittämisestä leikkipedagogiikan avulla. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta sekä lämmintä ja perheitä kunnioittavaa työotetta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Kelpoisuusehdot täyttävän hakijan puuttuessa, huomioimme myös alaa opiskelevat tai soveltuvaa työkokemusta omaavat hakijat.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2527,17e/kk + mahdolliset lisät. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta 18.9.2024 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/leppatien-kielikylpypaivakoti/
https://www.uutis.media/sipoon-varhaiskasvatus/

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Nina Laine 040 159 4607 tai nina.laine(at)sipoo.fi

Tietoa organisaatiosta

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sijainti
Pohjoinen Koulutie 3 B
04130 Sipoo

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti