Skip to main content

Tervetuloa johtamaan Jyväskylän Tilapalvelu-liikelaitosta!

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä noin 500 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 90 milj. euroa. Investoimme asiakkaidemme toimintaympäristöjen kehittämiseen vuosittain noin 35 milj. euroa. Lisäksi Tilapalvelun omistajaohjauksessa on noin 20 kiinteistö- tai asunto-osakeyhtiötä. Organisaatiossamme on 23 kiinteistökehittämisen, rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden tilaajatoimintojen ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla. Myös asiakkaamme arvostavat palveluratkaisumme ja ammattitaitomme korkealle.

Haemme Tilapalvelu-liikelaitoksen johtajaksi

KIINTEISTÖJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Kiinteistöjohtajana johdat ja kehität liikelaitoksen toimintaa ja tuloksellisuutta sekä vastaat taloudenhoidon, sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä johtokunnan alaisena toimien. Kiinteistöjohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen ja esihenkilönäsi toimii kaupunginjohtaja.

Kiinteistöjohtajan virkaan on kelpoisuusehtona soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä johtamiskokemus kiinteistöliiketoimialalta. Virkaan valittavalta edellytetään näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta kiinteistökehittämisessä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito luetaan hakijalle eduksi. Hyvä paineensietokyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle.

Meillä ei työtä tarvitse tehdä yksin ja liikelaitosjohtajana olet osa Jyväskylän kaupungin johtajien verkostoa. Palvelussuhteesi alussa tukenasi on myös kaupungin uusien esihenkilöiden perehdyttämisohjelma.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virassa aloitus 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Virkahaastattelut pyritään järjestämään 20. - 21.11.2024.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Yhteystietomme

- Tilapalvelu-liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Caius Forsberg, p. 044 061 1712,
soittoajat to 17.10. ja to 24.10. klo. 9.00-10.00

- Kaupunginjohtaja Timo Koivisto, p. 014 569 1501
soittoajat ti 22.10. ja to 24.10. klo 12.30-13.30.

sähköpostit: [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Sijainti
40100 Jyväskylä

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

  • Etätyö: Osittainen etätyömahdollisuus
  • Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti