Skip to main content

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Sinä kehityshakuinen ja kokenut kiinteistöalan ammattilainen

Domus Arctica -säätiö hakee kehityshakuista, tavoitteellista ja kokenutta kiinteistöpäällikköä vastaamaan säätiön omistamien kiinteistöjen korjaus- ja uudisrakennushankkeista, arvon säilyttämisestä ja asukasviihtyvyyden kehittämisestä.

Domus Arctica -säätiön kiinteistöpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu säätiön kiinteistöomaisuuden kehittämisestä, kiinteistöjen toimivuudesta sekä asukkaiden asumisen turvallisuudesta ja terveellisyydestä.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta ja elinkaaren hallinnasta yhdessä säätiön muun henkilökunnan kanssa. Koordinoit ja kehität kiinteistöjen palveluntuottajatoimintoja yhdessä valittujen palveluntuottajien kanssa varmistaen palveluiden laadun ja tehokkuuden.

Tehtäviisi kuuluvat mm. kiinteistöjen ylläpidon ja huollon järjestäminen, huoneistotarkastusten koordinointi sekä yhteydenpito yhteistyö- ja sopimuskumppaneihin. Vastaat myös kiinteistöjen hoito- ja korjauskustannusten budjetoinnista sekä PTS-suunnittelusta ja sen budjetoinnista.  Kiinteistöpäällikkönä tehtäviisi kuuluvat myös kunnossapito-, korjaus- ja taloteknisten hankkeiden aikataulutus, suunnittelu, kilpailuttaminen ja valvonta. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistön omistajan vastuulla olevien viranomaismääräysten noudattaminen, vuositarkastusten teettäminen ja ylläpito sekä ylläpidon palveluntuottajien kilpailuttaminen ja palvelusopimusten laatiminen.

Sinulla on kokemusta vastuullisuuteen ja energiatehokkuuteen liittyvästä kehittämisestä. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle ja toimit aktiivisessa yhteistyössä säätiön muun henkilökunnan ja palveluntuottajien kanssa varmistaen omalta osaltasi opiskelijoiden asumistyytyväisyyttä ja -viihtyvyyttä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen johtoryhmätehtävä.

Uudelta kiinteistöpäälliköltä odotamme:

  • Työkokemusta kiinteistö- tai rakennusalan vaativissa työtehtävissä toimimisesta sekä tehtävää tukevaa teknisen alan koulutusta.
  • Hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä paineensieto- ja priorisointikykyä.
  • Laaja-alaista ymmärrystä ja kokemusta kiinteistöihin liittyvien projektien suunnittelusta, hankinnasta ja johtamisesta.
  • Kokemusta ja halua prosessien kehittämiseen.
  • Kokemusta kustannuslaskennasta ja budjetoinnista sekä tiedolla johtamisesta.
  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä kykyä saada asioita tapahtumaan.
  • Voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.
  • RAP/RAPS -pätevyys tai mahdollisuutta hakea sitä.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi p. 040 591 0929. Tavoitettavissa parhaiten perjantaina 18.10. klo 9.00-15.00.

Mercuri Urvalin seniorikonsultti Ilkka Repo, p. 040 156 2634. Tavoitettavissa parhaiten torstaina 17.10. klo 9.00-12.00 ja tiistaina 22.10. klo 12.00-15.00.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen Hae-toiminnon kautta viimeistään sunnuntaina 3.11.2024.

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rovaniemellä tapahtuvat haastattelut tehtävään pidetään alustavan aikataulun mukaisesti keskiviikkona 13.11.2024.

Domus Arctica -säätiö on opiskelija-asuntosäätiö, joka pitää huolta Rovaniemellä opiskelevista opiskelijoista tarjoamalla turvallista, viihtyisää ja elämäntilanteeseen sopivaa asumista kohtuuhintaan. Haluamme tarjota kodin lämpöä elämänsä keväässä oleville ihmisille täällä napapiirin viimoissa. Meillä on 31 asuinkerrostaloa ja niissä lähes 1800 asuntopaikkaa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Domus Arctica -säätiö / co Mercuri Urval
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti