Skip to main content

Kirjanpidon harjoittelijoita, jatkuva haku

Administer on suomalainen, digitaalisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto ja älykkään taloushallinnon edelläkävijä. Teemme asiakkaidemme taloushallinnosta tehokasta ja sujuvaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Tarjoamme markkinoiden laajimman taloushallinnon tuen peruskirjanpidosta koko talousosaston ulkoistamiseen.

 

Haemme nyt joukkoomme Kouvolan toimipisteeseen

KIRJANPIDON HARJOITTELIJOITA

Harjoittelussa pääset tutustumaan laaja-alaisesti ulkoisen laskennan tehtäviin:

  • asiakasyritysten juoksevaan kirjanpitoon (osto- ja myyntireskontran hoitaminen ja tiliotteiden täsmäyttäminen)
  • eri toimialojen ja yhtiömuotojen verotukseen, ulkomaan kauppaan sekä avustamaan tilinpäätöksissä

Odotamme:

Sinulla on aitoa halua ratkoa asiakkaiden haasteita sekä itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Hyvän koulutustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä excel-taituruutta. Sinulla on tarvittaessa rohkeutta toimia myös asiakasrajapinnassa. Huomioithan, että edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön, mielenkiintoiset työtehtävät, kannustavan työilmapiirin sekä asiantuntevat työkaverit, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua opintoihisi kuuluvan harjoittelun aikana. Harjoittelu (3-6 kk) alkaa sopimuksen mukaan ja on palkaton. Voit työllistyä meille harjoittelun kautta joko määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Otamme työharjoitteluun vuosittain noin 60 alan opiskelijaa. Seuraamme säännöllisesti meille tulevia työharjoitteluhakemuksia ja tilanteen ja tarpeen mukaan olemme yhteydessä sopiviin ehdokkaisiin.

Haluatko kehittyä taloushallinnon taitajaksi? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hakulinkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan harjoittelun ja missä toimipisteessämme.

 

Administer Group on palkka- ja taloushallinnon palvelujen, ohjelmistopalveluiden, konsultoinnin sekä henkilöstö- ja kansainvälisten palveluiden moniosaaja. Olemme Suomen suurin palkkaulkoistuskumppani ja johtava asiantuntija harmaan talouden torjunnassa. Palveluitamme käyttää yli 5000 asiakasta pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kunnat ja muut julkisen sektorin toimijat. Vuonna 1985 perustettu yritys on noteerattu Nasdaq Helsingin First North -listalla.

 

Administer Groupin muodostavat palkkahallintopalveluita tarjoava Silta Oy, tilitoimisto Administer, asiantuntijatalo Econia Oy sekä ohjelmistoyhtiö EmCe Solution Partner Oy. Lisäksi konserniin kuuluvat mm. Adner Oy ja Kuntalaskenta Oy. www.administergroup.com



Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpidon harjoittelijoita, jatkuva haku

Kouvola
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö, Harjoittelija

Julkaistu 23.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti