Skip to main content

Kirvesmies, rakennustekniikka

Kirvesmieheksi pihojen ylläpitoon Vantin kiinteistöpalveluihin?
Nykyisen kirvesmiehemme jäädessä eläkkeelle haemme motivoitunutta ja ammattitaitoista kirvesmiestä Vantaan kaupungin koulujen ja päiväkotien pihojen ja rakennusten ylläpitotöihin.
Työnkuvaan kuuluu pääasiassa leikkivälineiden, aitojen ja porttien korjaukset sekä erilaiset ylläpitotyöt. Tehtäviin sisältyy tarvittavien materiaalien ja työkalujen hankinta, asiakaspalvelu ja kommunikointi asiakkaiden kanssa sekä työskentely itsenäisesti ja osana tiimiä. Työssä korostuvat huolellinen työnjälki ja turvallisuuden varmistaminen työmaalla.
Etsimme henkilöä, jolla on alan koulutus tai vastaava työkokemus. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluasenne. Edellytämme myös kykyä työskennellä joustavasti erilaisissa sääolosuhteissa sekä voimassa olevaa ajokorttia. Hitsaustaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle Epassi Flexin jota voit käyttää liikuntaan, kulttuuriin, työmatkapalveluihin sekä hyvinvointipalveluihin.
Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja hyvinvoinnista. Meillä on modernit työvälineet ja -järjestelmät ja hyvä fiilis tehdä töitä.
Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtävässä noudatettava työehtosopimus on Avaintes.
Jos olet oma-aloitteinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen kirvesmies, jolla on halu tehdä työtä lasten ja perheiden hyvinvoinnin eteen, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.
Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
Vantissa toiminta perustuu hyvän arjen luomiseen kaikille asiakkaillemme niin pienille päiväkotilapsille kuin vanhemmallekin väelle. Teemme tärkeää työtä vantaalaisten arjen onnistumiseksi ateria-, vartiointi-, puhtaus- ja kiinteistöpalveluissa. Meitä on noin 900 ja teemme työtämme asettaen ihmiset ensin, asiakkaat ja työntekijät, luoden asiakaskokemusta, joka yllättää positiivisesti ja valinnoissamme kannamme vastuuta ympäristöstä ja vantaalaisista. Tule mukaamme kehittämään meistä vielä parempia kumppaneita asiakkaille.

Jätä hakemus: https://vantti.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=403&ref=&utm_medium=talent...
Työpaikan osoite: Tuupakankuja 2, 01740 Vantaa
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.08.2024 07:20
Ilmoitus jätetty: 09.07.2024 10:20
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9e5d3e79-e398-49e0-b138-567ade2642cc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirvesmies, rakennustekniikka

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Wulff Works Oy
Tampere
Wulff Works Oy
Kaarina
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti