Skip to main content

Kokenut metallityöntekijä RST Lapit Oy:lle

Haemme kokenutta metallityöntekijää RST Lapit Oy:lle Virtasalmelle! 

RST Lapit Oy on perheyritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1992 lähtien. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, alkaen tuotekehityksestä tuotteen suunnitteluun ja siitä lopullisen tuotteen yksittäis- tai sarjavalmistukseen.

Katso tästä video yrityksestä: RST Lapit Oy

Työnkuva

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä,  kuten särmäämisestä, hitsaamisesta (TIG ja MIG), levyleikkurin käytöstä sekä kokoonpanotehtävistä. Tulet työskentelemään pääasiassa alumiinin ja ruostumattoman teräksen parissa. Työ edellyttää piirustusten lukutaitoa. Työaikasi on arkisin klo 7-15:30. Työtä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa tuotannon tilanteesta riippuen.

Odotamme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta metallitöistä, erityisesti hitsaamisesta ja särmäämisestä
  • Piirustusten lukutaitoa
  • Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle, oma-aloitteiselle ja kokeneelle metallityöntekijälle työn, jossa pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi. Yrityksessä panostetaan mm. työympäristöön, viihtyvyyteen ja asiakastyytyväisyyteen. Työsuhteessa hyödynnetään Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkauksessa huomioidaan osaamisesi sekä palkkatoiveesi.

Henkilö työllistyy suoraan RST Lapit Oy:n kirjoille. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi - toimi heti! Asiakkaan toiveesta hakemukset tehtävään lähetetään suoraan WorkPowerin kautta. Käännythän meidän puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Yhteystiedot:

HR-konsultti Maiju Majamaa
[email protected]
040 653 7398

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokenut metallityöntekijä RST Lapit Oy:lle

79600 Joroinen
51900 Juva
51200 Kangasniemi
Mikkeli
Pieksämäki
58900 Rantasalmi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti