Etsimme erämaahotelliimme kokkia tulevalle talvisesongille.
Hotellimme on avoinna marraskuun lopulta pääsiäiseen asti, joka päivä. Tarjoamme asiakkaillemme lounasta ja päivällistä viikon jokaisena päivänä. Ravintolassamme tarjotaan mutkatonta ja kohtuuhintaista ruokaa ja pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan paikallisia raaka-aineita.
Työpäivien pituus ja viikottainen työaika on sovittavissa.
Asiakaskuntamme on monipuolinen, majoittujien ja kahvila-asiakkaiden lisäksi palvelemme erilaisia ryhmiä, ja toteutamme tilausruokailuja ravintolasalin lisäksi myös maastoon.
Sijaintimme Oulangan kansallispuiston kupeessa edellyttää ennakointikykyä ja suunnitelmallisuutta.
Leivontataidosta plussaa, olemme ylpeitä siitä, että vitriinissä olevat myyntituotteemme on valmistettu paikan päällä.
Työ on itsenäistä, ja tilanteet muuttuvat lennossa, niin kuin matkailualalla usein käy. Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta kokin työstä, ja hyvä paineensietokyky, sekä positiivinen asenne.
Kokin tehtäviin kuuluu myös raaka-aineiden tilaus ja ruokalistojen suunnittelu.
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/1c81df94-5...
Yhteystiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Työpaikan osoite: Myllykoskentie 30, 93900 Kuusamo
Palkkaus: Mahdollista majoittua hotellissa
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.11.2024 22:00
Ilmoitus jätetty: 10.09.2024 11:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1c81df94-59e0-4b88-806b-59ec5fb5d875
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
.