Skip to main content

Huhuu Hamina! Etsimme kokkia vahvistamaan laumaamme.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus - liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

- Toimipaikkana Googlen henkilöstöravintola Kalevala Cafe, Ensontie 1, 49400 Hamina
- Työsuhteen muoto on kokoaikainen ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 26.8.2024-10.7.2025, jatkomahdollisuudesta voidaan keskustella erikseen.
- Pääsääntöinen työaika on arkisin klo 5-17 välillä

Odotamme sinua kokin tehtävään
Tervetuloa työskentelemään Kalevala Cafeeseen, jossa palvelemme kansainvälisen suuryrityksen henkilökuntaa 14 hengen ammattilaistiimin voimin. Hyvähenkisessä ja monikulttuurisessa tiimissä valmistamme päivittäin asiakkaillemme ravitsevan aamiaisen ja herkullisen lounaan ja huolehdimme myös asiakkaidemme tasokkaista kokous- ja edustustarjoiluista.

Sinun päätehtäväsi kokkina on valmistaa reseptin mukaisesti nämä maittavat lounasruoat ja aamiaiset. Lisäksi vastaat osaltasi keittiön siisteydestä, varastonhallinnasta ja omavalvonnasta sekä osallistut tarvittaessa astiahuoltoon ja asiakaspalveluun. Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti.

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy
Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan ja sen esille laittoon. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kokin työstä ja hallitset yleisimmät erikoisruokavaliot. Olet joustava, tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Toimipaikassa tarvitaan englannin kielen taitoa. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tarjolla tänään - mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Nina ja koko työtiimisi varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla. Palkkaa tästä tehtävästa tarjoamme kokemuksesi ja osaamisesi mukaan 2200 € - 2400 €.

Hae mukaan meidän avoimeen työyhteisöön, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Meillä sinulla on mahdollisuus valmistaa ensiluokkaista ruokaa laadukkaista raaka-aineista.
Tästä linkistä näet lyhyen videon, millainen Compassin keittiölauma on työssään.

Tee laumasta kokoaan suurempi
Hae mukaan viimeistään 4.8. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa vuoropäällikkö Jenna Okulov, [email protected]

Lue meistä lisää: compass-group.fi

Jätä hakemus: https://www.compass-group.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?jobid=275768
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa vuoropäällikkö Jenna Okulov, [email protected]
Työpaikan osoite: Ensontie 1, 49400 Hamina
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 04.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 01.07.2024 10:05
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b46b6ad2-bfe0-4222-b402-5bc89b210e51

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti