Kokki Helsingin Mortoniin
Mortonin merikonttiravintolat ovat tunnettuja ympäri Suomen. Ravintoloistamme yksi, juuri Helsingin ravintola, on avoinna ympäri vuoden. Etsimme nyt kokenutta kokkia määrä-aikaiseen työsuhteeseen.Morton sai alkunsa kaverusten yhteisistä unelmista ja halusta taistella tylsyyttä vastaan. Me ollaan aina uskottu, ja uskotaan edelleen, että, parhaat tarinat syntyy, kun ihmiset kokoontuu saman pöydän ääreen. Tänä vuonna juhlimme Mortonin 15-vuotissynttäreitä ja nyt haetaan ravintola-alan ammattilaisia mukaan juhlavuoden seikkailuihin.
Mikä on Konttiravintola?Mortonin tarina alkoi pieneltä Rautalammin kylältä vuonna 2010. Tällä hetkellä Mortonin ravintolaperheeseen kuuluu 8 ravintolaa ympäri Suomea. Helsingin ravintola on avoinna ympäri vuoden, ja kuusi muuta Mortonia kesäaikaan. Lisäksi kotikylällämme Rautalammilla kesävieraista huolehtii À la carte ravintola Ehtoo ja Museon puiston tapahtuma-alue.Kaikki Mortonit ovat ovat ainutlaatuisia, sillä konttiravintolat ovat nimensämukaisesti rakennettu maailman merillä seilanneisiin merikontteihin. Terassin sekä sisätilojen viihtyisyyteen ja toimivuuteen on nähty paljon vaivaa! Ravintolana meidät tunnetaan lähituottajien laadukkaista raaka-aineista, palkituista burgereista, kehutuista pannareista ja viihtyisästä sekä rennosta tunnelmasta.Nämä meidän ravintolat ovat varsin suosittuja. Joskus keväällä on avajaisia vietelty helteessä, toisinaan taas aloiteltu lumitöillä. Joka tapauksessa Mortonin avaaminen merkitsee monelle asiakkaalle ja työntekijälle kesän alkua. Sesongin aikaan auki ollaan säällä kuin säällä. Kesä on mielentila, myös silloin kun aurinko on piilossa pilven takana.
Millainen Morton on työpaikkana?
Kun työntekijöillä on hyvä olla, myös asiakkailla on hyvä olla. Siihen me uskomme! Se vaatii huolellista perehdytystä, välittämistä ja mahdollisuuksia kehittyä työssä. Meillä et jää yksin - työskentelet osana tiimiä, joka tukee ja kannustaa sinua parhaimpaan suoritukseen. Meillä luotetaan kaverijohtamisen metodeihin ja esihenkilöitä autetaan jatkuvasti kehittymään omassa hommassaan.Työntekijöidemme mielestä Morton on työpaikka, jossa yhdistyvät välittäminen, inspiroiva ympäristö ja mahdollisuus kehittyä.
1. Inspiroiva työympäristö
Vuodesta toiseen työntekijämme kertovat parhaiksi asioiksi työssä tiimihengen ja yhteisöllisyyden. Töitä tehdään päämäärätietoisesti rennolla otteella joukkueena, jossa jokainen pelaaja on arvokas ja jokaiselle on oma pelipaikka. Sesonkityö luo energisen työympäristön, niinpä työpäivät Mortonissa ovat usein nopeatempoisia ja vaihtelevia. Konttiravintolassa monet asiakkaamme tahtovat nauttia kesäpäivistään ja juhlia merkkipäiviään, joten ravintolaympäristön viihtyisyyttä pidämme tosi tärkeänä.2. Hyvä perehdytys ja mahdollisuudet kehittyäMortonissa ei jää paikalleen - Meillä saat kasvaa myös yksilönä. Haluamme aidosti auttaa ja tarjota mahdollisuuksia sinulle oppimisen sekä kehittymisen tueksi. Antaa eväitä tulevaisuuteen!Perehdytysprosessimme takaa, että voit oikeasti onnistua työssäsi. Meillä on hyvät ohjeet hommiin sekä kattavat perehdytysmateriaalit. Lisäksi ennen töiden alkua järjestämme Foodcamp -tapahtuman, jossa käydään läpi keskeiset asiat Mortonissa työskentelystä teoriassa ja käytännössä. Ja tietysti ravintolapäällikkö sekä vuoropäälliköt tukevat sinua koko matkan ajan.3. Työntekijöistä välitetäänIhmiset ja hyvinvointi on meille ihan ykkösjuttu. Haluamme olla työpaikka, jossa henkilökunta voi hyvin. Kuuleman mukaan monissa sesonkiravintoloissa tauot ovat vain urbaania legendaa, meillä ne kuuluvat normaalisti osaksi työpäiviä. Vaikka meininki on usein nopeatempoista ollaan järjestetty hommamme niin, että taukojen pitäminen on mahdollista.Ei meilläkään kaikki ole aina täydellistä, mutta epäkohtia kyllä korjaillaan nopeasti, jos sellaisia ilmenee. Palautetta työntekijöiltä kysytään säännöllisesti ja muutenkin kulttuurimme on sellainen, että se mahdollistaa avoimen keskustelun ja ideoiden esiintuomisen.Työkavereista välittäminen, laadukkaat tuotteet, rento ja viihtyisä ilmapiiri sekä hyvät kehittymismahdollisuudet ovat asioita, joiden takia moni työntekijä palaa meille vuodesta toiseen. Lyhyesti sanottuna Konttiravintola Morton on työpaikka, josta on helppo olla ylpeä.
Mortonin arvotArvomme ovat vahvasti läsnä kaikessa tekemisessämme! Tärkeimmät arvot ovat:
Ihmiset
Aitous
Välittäminen
Tinkimättömyys
Seikkailu
Meille arvot eivät ole vain täytesanoja teksteissä vaan periaatteita, joihin palataan arjessakin ihan joka päivä.Lisätietoja Mortonista työpaikkana ja yrityksenä löydät osoitteesta: rekry.morton.fiTyönkuvaMorton tunnetaan kehutuista burgereista, salaateista ja pannareista. Työpäiviisi kuuluu mm. sekoittaa kilotolkulla majoneeseja ja kattilakaupalla hilloja. Kokkina vastaat esivalmistelusta, ruoan valmistuksesta, keittiön sujuvasta toiminnasta ja laadusta niin, että jokainen annos on tinkimättömästi asiakkaan odotusten arvoinen. Työtehtävistä ja vastuualueista riippumatta jokainen opettelee tekemään tehtäviä myös oman toimenkuvan ulkopuolta. Näin jokainen voi auttaa toisiaan ja edetä yhdessä tiiminä kohti yhteisiä päämääriä. Millaista tyyppiä etsimme
Sinulla on kokemusta rainvoltakeittiöstä
Tiimityöskentely on sinulle tuttua, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn
Vuorovaikutustaitosi on viilattu huippuun
Sinulla on hygieniapassi
Anniskelupassi tai sen vielä puuttuessa toivomme sen suorittamista ennen kesää
Olet etsimämme ammattilainen, jos sinulla on kokemusta ravintolakeittiöstä useamman vuoden ajalta. Tunnet tiimityöskentelyn salat, mutta kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työskentelemme nopeatempoisessa ja tiiviissä työympäristössä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdottomat. Sinulla on hygieniapassi ja olet valmis suorittamaan anniskelupassin jos sitä sinulla ei vielä ole. Ravintolamme ovat varsin suosittuja, joten kokemus sesonkityöstä katsotaan eduksi. Palkkaus ja lisätiedotMeitä ei kiinnosta oletko keittiö- ja tarjoilutieteiden tohtori. Meitä kiinnostaa enemmän näyttö osaamisestasi. Hyville tyypeille maksetaan hyvien tyyppien palkkaa eli palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa helmikuussa tai huhti-toukokuussa ja kestää elo-syyskuulle. Lisätietoja antaa Emma Pynnönen, 0405725721Työpaikat täytetään heti oikeiden tyyppien löydyttyä. Viime kesän työpaikoista lähes kaikki oli täytetty ennen maaliskuuta, joten älä aikaile - lähetä hakemuksesi heti!
Jätä hakemus: https://rekry.morton.fi/jobs/5367228-kokki-helsingin-mortoniin/applicati...
Työpaikan osoite: Ruoholahdenranta 8, 00180 Helsinki
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Kausityö
Hakuaika päättyy: 30.04.2025 00:00
Ilmoitus jätetty: 19.12.2024 17:26
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d5580c1c-d842-4386-8baf-4288afdc22b9
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
.