Skip to main content

Etsitkö vielä talveksi itsellesi duunia? Pidätkö vaihtelevasta ja monipuolisesta työstä?Meillä on sinulle loistava työmahdollisuus!

Etsimme asiakkaallemme KOKKEJA HOLLOLAAN talvisesongin ajaksi!

Tässä työssä pääset työskentelemään "saman katon alla" erilaisissa ravintolapisteissä, ammattitaitoisen ja iloisen työporukan kanssa! Työtehtäviin kuuluu ravintolan keittiössä annosten valmistaminen, niiden esivalmistelu ja muut keittiötyötehtävät.

Odotamme hakijalta:

  • Aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä tai alan koulutusta

  • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta

  • Rautaista asennetta

  • Omaa autoa työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

  • Työssä tarvitset hygieniapassin sekä terveydentilatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy taskustasi! Ehdit hyvin hankkimaan ne rekrytointiprosessin aikana.

  • Työt alkavat perehdytyksellä sovitusti, arviolta marras-joulukuun aikana ja töitä on tarjolla maaliskuuhun 2025 saakka. Työvuorot sijoittuvat 07-24 väliselle ajalle.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja valitut henkilöt työllistyvät Baronan kirjoille keikkatyösuhteeseen. Työvuoroja on tarjolla säännöllisesti läpi talvikauden!

Jos tämä kuulostaa juuri sinun tulevalta työpaikaltasi, hae paikkaa nyt! Haastattelemme hakijoita rekrytointiprosessin aikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 17.10.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Hollola

Barona HoReCa
15870 Hollola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Kemi
Barona HoReCa
Kittilä
Barona HoReCa
Kirkkonummi
Barona HoReCa
Kittilä
Barona HoReCa
Espoo
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti