Skip to main content

Kokki Ilmatieteenlaitokselle

Kuuleeko Helsinki? Etsimme kokkia vahvistamaan laumaamme.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus - liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Toimipaikka Ravintola Tornado Ilmatieteenlaitos, Erik Palmenin aukio 1, 00560 Helsinki
Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen
Pääsääntöinen työaika arkisin klo 7-14.30 välillä
Työ alkaa sopimuksen mukaan

Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan parissa

Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua, joita tarjoamme päivittäin aamiaisella, kahvilassa, lounaalla ja edustustilaisuuksissa. Tehtävämme on tukea asiakkaidemme hyvinvointia ja työssä jaksamista. Lounasasiakkaita meillä käy noin 500 henkilöä päivittäin ja lisäksi on tilaustarjoiluja. Asiakkaina meillä on Ilmatieteenlaitoksen henkilökunta ja heidän vieraansa. Teemme työtä seitsemän ammattilaisen voimin.

Laumasi odottaa sinua

Kokkina päätehtävänäsi on valmistaa reseptin mukaisesti herkulliset lounasruoat. Leivot leipäpöytään maistuvaa tuoretta leipää, valmistat päivittäiset kahvilatuotteet ja edustustarjoilut tilausten mukaisesti. Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti. Teet osaltasi ruokalistasuunnittelua ja raaka-ainetilauksia tuotannonohjausjärjestelmän avulla. Lisäksi vastaat osaltasi keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta sekä osallistut asiakaspalveluun ja astiahuoltoon.

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy

Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan ja sen esille laittoon. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kokin työstä. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tarjolla tänään - mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Miia ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla. Compassilla on paljon ravintoloita ja sinulla on mahdollisuus päästä tekemään töitä myös muissa toimipaikoissa ja oppimaan uutta.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 11.10.2024. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Tästä linkistä voit kurkata, millaisella fiiliksellä Compassilla tehdän töitä.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Mitä suurempi lauma - sitä parempi soppa

Jätä hakemus: https://www.compass-group.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?jobid=280163
Yhteystiedot: Compass Group
Työpaikan osoite: Erik Palmenin aukio 1, 00560 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 11.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 12.09.2024 10:46
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b09ce973-8a8d-4927-b333-c8fdeb2d083e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti