Skip to main content

Kokki ja ravintolatyöntekijä Valkeakoskelle

Loistaisitko laumassamme?

Huhuu Valkeakoski! Kokoamme uuden kolmen hengen tiimin ravintola Bittiin

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Olemme aloittamassa ravintolatoimintaa uudessa Hämeen Ammattikorkeakoulun kohteessamme ja etsimme nyt kahta keittiöalan ammattilaista.

  • Toimipaikka ravintola Bitti, Lotilantie 16, 37630 Valkeakoski​
  • Työsuhteet ovat vakituisia ja kokin työsuhde on kokoaikainen ja ravintolatyöntekijän osa-aikainen 25h/vko 
  • Työaika toimipaikassa pääsääntöisesti arkisin klo 7.00–15.00, mutta tarvittaessa autamme myös muissa lähialueen ravintoloissamme , mikä vaatii joustoa työajoissa.
  • https://www.hamk.fi/kampus/valkeakoski/

Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan parissa

Aloitamme vuoden vaihteessa ravintolatoiminnan useassa Hämeen Ammattikorkeakoulun oppilaitoksessa, joista Valkeakoskella sijaitseva ravintola Bitti palvelee oppilaitoksen opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä Valkeakosken lukion oppilaita. Kolmen hengen tiiviissä ammattilaistiimissä vastaamme asiakkaidemme maukkaasta ja ravitsevasta lounaasta hyväntuulisella ja huomioonottavalla palvelulla höystettynä. 

Kokkina päätehtävänäsi on valmistaa reseptin mukaisesti herkulliset lounasruoat ja huolehtia ruokatuotteesta kokonaisuudessaan yhdessä ravintolatyöntekijän kanssa. Arvostat käsittelemiäsi raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti. Lisäksi vastaat osaltasi keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta sekä osallistut myös asiakaspalveluun ja astiahuoltoon. 

Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan ja sen esille laittoon. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kokin työstä vähintään vuoden verran. Pienessä tiimissä työskentely vaatii sinulta hyvää organisointikykyä ja vastuunottoa asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta. Olet joustava työssäsi, tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työssäsi tarvitset suomen kieltä, englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Ravintolatyöntekijänä työtehtäväsi ovat varsin monipuoliset ja oletkin keittiömme moniosaaja. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi salaattipöydän valmistaminen ja esille laitto, lounaan täydentäminen, astiahuolto sekä tarpeen mukaan ravintolan muitakin tehtäviä kuten kuormien purkaminen, keittiön puhtaanapito, omavalvonta ja hävikin kirjaaminen.

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia. Olet reipas, työstäsi ylpeä ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi tarvitset suomen kieltä, englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Marianne ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 16.10.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Elina Lahti arkisin klo 13-15 välillä, puh. 044 7119 566. Huomaathan, että voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi tai katso video: Laumaannutaan keittiössä

Vain positiivista laumakäyttäytymistä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti