Skip to main content

Kokki Oulu, Oulu

KOKEILLE TÖITÄ OULUSSA!

Haemme kokkeja erilaisiin työkohteisiin ympäri Oulua. Olitpa sitten vahvan kokemuksen omaava tai vastavalmistunut kokki, meillä on sinulle töitä!

Etsimme henkilöitä, joilla on intohimoa ruuanlaittoa kohtaan. Kohteinamme on laidasta laitaan niin lounasravintoloita ja AC-ravintoloita kuin pikaruokaravintoloita ja kylmäkeittiöitäkin. Tehtävissä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus tai vahvaa aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Lisäksi kohteissamme tarvitaan hygieniapassia, paineensietokykyä sekä omatoimista ja reipasta asennetta.

Töitä on tarjolla useisiin erilaisiin kohteisiin ja erilaisille aikaväleille, joten jätäthän rohkeasti hakemuksen, niin voimme etsiä juuri sinulle sopivan työtehtävän. Kerro hakemuksella, millaista työtä etsit ja onko tavoitteenasi tehdä keikkoja oman aikataulusi mukaan vai työllistyä vakituisesti. Keskustellaan sitten lisää!

TARJOAMME SINULLE

- Aina vähintään TES:n mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan sekä bonusta erinomaisesti tehdystä työstä.
- Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
- Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
- Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
- Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
- Jopa 250 euron suosittelubonuksen sinulle, kun suosittelet myös kaveriasi töihin ja hän työllistyy Boltille. Maksamme jokaisesta kaverisi tekemästä työtunnista euron sinulle, aina 250 työtuntiin saakka, eikä suosittelujen määrä ole rajoitettu. Kysy lisää!

KIINNOSTUITKO?

Hae paikkaa pikaisesti Bolt-sovelluksen tai kotisivujemme kautta. Voit myös liittää CV:n mukaan hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa:
Jenny Sarajärvi
p. +358503286016
[email protected]

Jätä hakemus: https://q.bolt.works/application.html?advertId=1465950
Yhteystiedot: *
Työpaikan osoite: Oulu
Työ alkaa: 23.10.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.11.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 02.10.2024 13:32
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1fd1d742-22bd-4d94-91cc-4943a64511cc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki Oulu, Oulu

Bolt.Works Oy
Oulu
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti