Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!
Huomio Teerijärvi!? Meidän kokki muuttaa, joten tulepa kokiksi meidän iloiseen laumaan
Työpaikan osoite Hörbyntie 8, 68700 Teerijärvi
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
Pääsääntöinen työaika on arkisin klo 6.30-16.00 välillä
Työ alkaa 2 joulukuuta 2024
Palkkahaarukka 1980-2180€ / kk
Meidän laumamme tarjoaa laadukasta palvelua
Tule kokiksi meidän mukavaan laumaan, jossa yhteensä koko tiimissä työskentelee 23 ammattilaista. Kyseisessä pisteessä meitä on neljä työntekijää. Olemme kaikki iloisia, positiivisia ja hyvällä huumorilla varustettuja.
Työskentelet valmistuskeittiössä, joka sijaitsee hoivalaitoksessa. Keittiöstä valmistetaan ruokaa myös kouluihin ja päiväkoteihin.
Kokkina työkuvasi on varsin monipuolinen. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi lounasruoan ja salaattien valmistaminen. Hoivan puolelle valmistat aamupalan, päiväkahvit, päivällisen ja iltapalan sekä välipalan päiväkodeille. Pakkaat ja lähetät päiväkotien tilaukset matkaan. Lisäksi osallistut keittiön muihin töihin. Työt ja vastuualueet vaihtelevat työvuoron mukaan.
Toivomme sinulta kokin tai keittiöalan koulutusta. Tehtävässä tarvitset suomen ja ruotsin kielen taitoa, erityisruokavalioiden tuntemusta sekä hygieniapassin.
Tarjolla tänään – mahtava lauma
Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.
Löydä oma laumasi
Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.11.2024. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä!
Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Widjeskog puh 040 647 4562, arkisin klo 8-16 tai Pia Hulden puh 040 661 4840, arkisin klo 8-14.
Entisestä puusepästä huippukokiksi kasvanut Samuli Laine löysi Compass Groupin ravintoloista paitsi uuden ammatin, myös yhteisön, joka kulki mukana kaupungista toiseen ja keittiöstä olympialaisiin.
Tu Dinh ehti tehdä työtään sairaalakeittiössä reilun vuoden, kun työnantaja jo palkitsi hänet juhlavassa gaalassa. Onnistumisen taustalla on paitsi kova työ, myös oman lauman ja esihenkilön vankkumaton tuki.
Compass Group palkitsi syksyllä työntekijänsä Be A Star -palkinnoilla seitsemässä eri kategoriassa. Rohkea uudistaja -palkinnon napannut ravintolapäällikkö Tuomas Järveläinen kertoo, millaista on työn arki palkintojen takana.