Skip to main content

Kokki, Tuohilammen koulutuskeskus

Haemme Tuohilammen koulutuskeskukseemme osa-aikaista ravintolakokkia määräaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtävän kuvaus
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten kokin työtehtävien parissa. Työnkuvaasi kuuluvat aamiaisten, lounaiden, päiväkahvien ja illallisten valmistus sekä tarjoilu. Tästä tehtävästä on jatkomahdollisuus vakituiseen kokin tehtävään tammikuusta 2025 alkaen.
Yksikön kuvaus
Orion Oyj:n Tuohilammen koulutuskeskus sijaitsee Vihdin Otalammella kauniissa maalaismaisemassa. Koulutuskeskus tarjoaa asiakkailleen ravintola-, majoitus-, kokous- ja vapaa-ajan palveluja. Keittiömme valmistaa ja tarjoilee vierailleen maistuvat aamiaiset, lounaat, päiväkahvit ja illalliset.
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hienossa ympäristössä huipputiimin kanssa. Meille arvostus ja luottamus ovat yhteisiä päämääriä. Lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin.
Edellytykset
Sinulla on alan koulutus ja voimassa oleva hygieniapassi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Kokemus kokin työstä ja asiakaspalvelusta ravintola-alalta katsotaan eduksi.
Lisäksi odotamme sinulta:

joustavuutta työskennellä vuorotyössä ja viikonloppuisin
positiivista, energistä ja innostunutta asennetta
työskentelykieli on pääasiassa suomi, mutta englannin kielitaito on eduksi

Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset työpaikalle kulkemiseen oman auton.
Lisätiedot
Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2024 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Keittiömestari Tomas Rosenberg, puh. 050 966 5240 (arkisin klo 14.00–16.00). Voit myös jättää Tomasille soittopyynnön.Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Jätä hakemus: https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=2...
Työpaikan osoite: Tuohilammentie 160, 03300 Vihti
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 13.10.2024 06:11
Ilmoitus jätetty: 23.09.2024 11:52
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2fa66436-e7d6-4f50-9fb8-5350842245cc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Orion vaikuttavuus

Orion synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Orion synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Orion

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Orion Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Tuohilammen koulutuskeskus

Orion Oyj
03400 Vihti
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti