Skip to main content

Wilhelmiina on ikäihmisille koti, missä he saavat tarvitsemaansa hoivaa ja tukea. Yhdessä omistajansa Miina Sillanpään Säätiön kanssa Wilhelmiina mahdollistaa hyvän arjen ikääntyvälle. Wilhelmiinan keittiö sijaitsee Pikku Huopalahdessa Wilhelmiina Taavetin tiloissa, jossa ruoka valmistetaan niin Taavetin kuin Tenholan asiakkaille.

Etsimmekin nyt kokoaikaista ja vakituista kokkia liittymään Wilhelmiina Taavetin upeaan joukkoon! Kokkina työnkuvaasi kuuluu ruoan, salaattien ja jälkiruokien valmistaminen noin kahdellesadalle Taavetin ja Tenholan asiakkaalle. Keittiössä et kuitenkaan joudu toimimaan yksin, vaan siellä on myös muuta keittiöhenkilökuntaa apunasi! Töitä tehdään ma-su vuoden ympäri. Työ on kaksivuorotyötä ja työajat sijoittuvat klo 6-17 välille. 

Mitä odotamme hakijalta:

  • Kokin tutkintoa ja osaamista työskennellä suurtalouskeittiössä
  • Erityisruokavalio-osaamista
  • Suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Eezyllä työskennellessäsi me pidämme sinusta huolta ja työssäsi sinua tukee asiakasyrityksen edustajan lisäksi Eezyn henkilöstökonsultti. Eezyn kautta sinulle avautuu koko laaja työpaikkatarjonta myös tulevaisuudessa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten älä epäröi olla yhteydessä meihin!

Palkka: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES (2207,15€-2477,59€) + Maksamme vielä 50€ suuruisen Wilhelmiina -lisän kokonaispalkkasi päälle. 

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Venla Kalkko
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 473 0825
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti