Skip to main content

Kokoaikainen aulavartija

Etsimme asiakaspalveluhenkistä AULAVARTIJAA tiimiimme Helsinkiin!
Aulavartijana vastaat avainasiakaskohteemme kulunvalvonnasta, asiakaspalvelusta ja opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Aulavartijan tehtäviin kuuluvat myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo- ja ensiaputilanteissa. Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä Meilahdessa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7:00-20:00 välille. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (120h/3vk). Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaan (TES taso 3). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi hyödyntämällä monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

Sinulta me odotamme

motivaatiota ja positiivista suhtautumista uuden oppimista kohtaan. Aikaisemman työkokemuksen vastaavista vartijan tehtävistä ja turvallisuusalan koulutuksen katsomme vahvasti eduksesi.
voimassa olevaa vartijakorttia, tarvittaessa järjestämme koulutuksen.
erinomaista palveluasennetta ja paineensietokykyä.
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.
nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on suppean turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan mahtavaan tiimiimme viimeistään 14.7.2024! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisätietoa tehtävästä antaa vuoropäällikkö Markus Juvonen (p. 050 528 1303, [email protected] ).

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Jätä hakemus: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9a...
Työpaikan osoite: -, 00290 Helsinki
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 11:12
Ilmoitus jätetty: 01.07.2024 14:12
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e1195d6d-8dbc-4b72-a281-fb253c1c901a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

ISS Palvelut vaikuttavuus

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for ISS Palvelut

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko ISS Palvelut Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoaikainen aulavartija

ISS Palvelut Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti