Skip to main content

Kokoonpanijaksi Fiskarsille lumivälineisiin

Etsitkö töitä loppuvuodelle tai mietit minne suuntaisit seuraavaksi? Miltä kuulostaisi työ kotimaisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa sekä hyvä työporukka? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä Fiskarsille lumityövälineiden kokoonpanotehtäviin.

Tuotantotyöntekijänä tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan tuotantotyön salat arkisin tapahtuvassa 3-vuorotyössä. Työssäsi pääset osallistumaan lumivälineiden kokoonpanotyöhön. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät alustavasti marraskuun loppuun asti, mutta hyvin työssään pärjäävällä voi olla mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen Fiskarsilla.

Hakemamme henkilö viihtyy rutiininomaisessa työssä sekä omaa huolellisen työotteen. Lumivälineiden kokoonpano on fyysisesti rankkaa sekä se vaatii ripeän työotteen. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, sillä tällä kertaa asenne ratkaisee! Toivomme sinun olevan motivoitunut ja hyvän asenteen omaava henkilö, joka on innokas oppimaan uutta. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi tai ruotsiksi, joten omaathan sujuvan suomen tai ruotsin kielen taidon. Sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Mikäli tulet valituksi tehtävään määräaikainen työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi oikea henkilö täydentämään Fiskarsin tiimiä, jätä hakemuksesi pikimmiten Baronan verkkosivujen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Laura Mänkärlä, [email protected].

Hae paikkaa viimeistään 09.10.2024 20:59 mennessä.

Fiskars Finland Oy Ab

Fiskars Groupin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Brändimme Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood ovat mukana ihmisten elämässä - niin kotona, puutarhassa kuin ulkona luonnossa. Pyrimme tekemään arjesta ainutkertaista tänään ja tulevaisuudessa. Työllistämme noin 7000 henkilöä 30 maassa, ja tuotteitamme on saatavilla yli 100 maassa. Vuonna 1649 perustettu Fiskars on vanhin yhä toiminnassa oleva suomalainen yritys. Billnäsin tehtaallamme valmistamme Fiskarsin saksia, kirveitä ja lumityökaluja sekä erilaisia takomotuotteita.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanijaksi Fiskarsille lumivälineisiin

Barona Teollisuus
Raasepori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Hyvinkää
Barona Teollisuus
Varkaus
Barona Teollisuus
Tuusula
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti