Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijä Arctic Machinelle

Haemme asiakkaallemme Arctic Machinelle Jyväskylään KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ elokuun puolesta välistä alkaen.

Näissä teollisuuden kokoonpanotehtävissä pääset työskentelemään tienhoitolaitteiden ja -kaluston parissa. Työnkuvaan kuuluu aurojen, sirottimien ja puskurien kokoonpanotyöt. Lisäksi pääset mahdollisuuksien mukaan toimimaan myös raskaan kaluston asennustehtävien eri vaiheissa (fyysisen kaluston asentaminen tienhoitokalustoon) sekä avustamaan tarvittaessa varastohenkilöstöä keräily-, lastaus- ja purkutöissä.

Edellytämme sinulta hyviä kädentaitoja, ripeää ja itseohjautuvaa työotetta, tyypillisimpien käsityökalujen käyttöosaamista, perustasolla olevia IT-taitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa. Töitä tehdään arkisin aamuvuorossa, mutta edellytämme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä kiivaimman sesongin aikaan työpäivät voivat venähtää. Trukin ja pyöräkuormaajan ajotaito luetaan eduksi, ja raskaankaluston asentajan koulutus on plussaa.

Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen. Kyseessä on vuokratyösuhde, jossa työnantajanasi toimii Adecco.

Kiinnostuitko?

Jätäthän työhakemuksesi pikaisesti palkkatoiveen kera työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 14.7., mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Adeccolta Janika Pasanen, puh. 040 185 1999 / [email protected]. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanotyöntekijä Arctic Machinelle

Adecco
Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti