Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijä, vakituinen, Vantaa

Avoin hakemus kokoonpanotyöhön!

Etsimme nyt reippaita tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin asiakkaallemme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen syksylle.

Työhösi kuuluu tarkkuutta vaativa osakokoonpanoa kuvien mukaan linjastolla, ja mahdollisuus laajentaa osaamistasi kokemuksen karttuessa. Työt sijoittuvat arkipäiville ja edellyttävät valmiutta kaksivuorotyöhön. Työaika on 40h/vko.

Edellyttämme aikaisempaa kokemusta käsin/työkaluin tehtävästä kokoonpanosta tai koulutustaustaa alalta. Voit olla kartottanut osaamista vastaavista tehtävistä myös esimerkiksi harrastuksiesi kautta. Asenne ja innokkuus oppia uutta ratkaisevat, ja työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen. Odotamme sinulta myös:
- Kyky tehdä rutiinityötä
- Tarkka ja huolellinen työote
- Hyvä keskittymiskyky
- Halukkuutta sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa
- Erinomaista suomen kielen taitoa

Adeccon vuokratyöntekijöille tarjoamme palkan lisäksi esimerkiksi hyvän alennuksen kuntosalijäsenyyteen sekä mahdollisuuden vapaavalintaisiin koulutuksiin alalla. Palkkaus tehtävässä on teknologiateollisuuden tes:in mukainen ilta- ja yölisineen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydettyä syksyn aikana. Hakemuksen voi lähettää osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Veikko Salmi [email protected] & HR-Konsultti Sanna Lehtinen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: Veikko Salmi, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanotyöntekijä, vakituinen, Vantaa

Adecco
Helsinki
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.08.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti