Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijöitä Huittisiin (Polarteknik Oy)


Mistä on kyse?

Etsimme Polarteknik Oy:lle kahta kokoonpanijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Huittisiin määräaikaisella sopimuksella lokakuun 2024 loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. 

Polarteknikin kokoonpanijana pääset työskentelemään junien ovijärjestelmien ja komponenttien osakokoonpanon parissa. Käsiteltävien ja kasattavien ovien ja koneistojen painot vaihtelevat, joten työ on ajoittain fyysistä. 

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 (40 h/vko), mutta käytössäsi on myös liukuva työaika, joka tuo työpäivien aloitukseen ja lopetukseen joustavuutta. Sinulla tulisi olla valmius työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin.


Vahvistaisitko sinä Polarteknikin tuotantotiimiä?

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta kokemustakin arvokkaampaa on aito halu käsillä työskentelyyn ja oppimiseen sekä reipas asenne työn tekemiseen. Mikäli olet aiemmin työskennellyt trukeilla tai lukenut piirustuksia, on tästä myös hyötyä tehtävässä.

Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin! Tiimityöstaitojen lisäksi sinulta tulisi sujua myös itsenäinen työskentely. Tehtävään järjestetään kattava perehdytys. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Polarteknikillä sinua odottaa viihtyisä työyhteisö, jonka lisäksi työntekijät saavat nauttia kehutun ja suosiossa olevan, samassa rakennuksessa toimivan lounasruokalan antimista. 


Lisätietoja:

Valittu henkilö työllistyy kokoaikaiseen ja määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Temp-Teamin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan, työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloitus tehtävässä on pikaisesti, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa - jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointia TEMP-TEAMillä hoitaa HR-konsultti Janita Mikkola. Tavoitat Janitan arkisin joko numerosta 040 4552130 tai sähköpostitse [email protected].

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita ja toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi?
 Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanotyöntekijöitä Huittisiin (Polarteknik Oy)

Polarteknik Oy
32700 Huittinen
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti