Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijöitä syksylle Vaasaan

Oletko näppärä käsistäsi ja viihdyt tehdasympäristössä ja vuorotöissä? Onko syksyn suunnitelmat vielä auki?

Haemme asiakkaillemme Vaasan alueelle kokoonpanotyöntekijöitä syksyn tarpeisiin. Tehtävät pitävät sisällään kokoonpanoa ja tuotannossa tapahtuvia muita tehtäviä.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja työntekijän välille. Työtä tehdään sekä 2-vuorotyönä että 3- vuorotyönä, tarvittaessa viikonloppu- ja iltavuorotyöhönkin mahdollisuus ja palkkaus Teknologiateollisuuden TES:in mukaisesti.

TÄRKEIMMÄT TYÖTEHTÄVÄT

- Komponenttien kokoonpano
- Tuotannon kokoonpanotyöt
- sekä muut avustavat tuotannot työt

Tehtävässä menestyy parhaiten reipas, oma-aloitteinen ja joustava henkilö. Toivomme hakijalta hyvää asennetta ja reipasta työotetta sekä tiimityötaitoja. Tehtävä vaatii myös tarkkaa ja huolellista työotetta. Tekniikan ja teollisuusalan koulutus sekä kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu tehdä työtä!

ODOTAMME SINULTA

Hakijoilta odotetaan aktiivisuutta ja erinomaista asennetta työtä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää innokkuutta ja halukkuutta oppia uutta. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä hyvä suomen kielen taito. Kokemus kokoonpanosta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätön, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

-18 vuoden ikää ja suomen kielentaitoa
-hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja
-kiinnostusta ja oppimishalua teollisuuden erilaisiin työtehtäviin
-oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
-vuorotyövalmiutta

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen hyvässä tiimissä. Lisäksi sinulla on käytössä Adeccon työsuhde edut, kuten koulutusetu sekä liikuntaetu.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 23.8.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Minna Nummelin 040 357 2654 ([email protected]) tai Janne Henriksson 040 154 5851 ([email protected])

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, +358 403572654, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanotyöntekijöitä syksylle Vaasaan

Adecco
Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti