Skip to main content

    Kondiittori

    Haemme alan maineikkaalle asiakasyrityksellemme Konditoria PH7:lle kondiittoria vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan! Innovatiivisuudestaan sekä laadukkaista tuotteistaan tunnettu yritys etsii kasvun tiellä itselleen uusia alan ammattilaisia työskentelemään tuotantoonsa pitkäksi ajaksi! Paikallisista raaka-aineista ja ammattitaidostaan tunnettu brändi toivoo joukkoonsa innokasta ja ammattitaitoista - juuri heidän näköistään tekijää! Oletko se juuri sinä?

    Työtehtävät:

    Kondiittorin tehtävässä vastaat erilaisten leivonnaisten ja konditoriatuotteiden valmistuksesta ja koristelusta. Osallistut reseptiikan toteuttamiseen, varmistaen tuotteidemme korkean laadukkuuden. Vastaat omalla toiminnallasi tuotannon hygieniasta sekä työtilojen siisteydestä yhdessä muiden kollegojen kanssa. Toimit tehokkaasti, mutta täsmällisesti kiireellisissäkin hetkissä.

    Toivomme sinulta:

    Toivomme löytävämme henkilön, jolla on kondiittorin ammattitutkinto tai vastaava koulutus sekä useamman vuoden kokemus alalta. Luovuus, innovatiivisuus ja esteettinen silmä ovat tärkeitä piirteitä työssä menestymisessä. Hygieniapassi ja elintarvikehygienian tuntemus ovat välttämättömiä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

    Tarjoamme sinulle:

    • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
    • Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja oppia uutta
    • Mukavan ja kannustavan työympäristön
    • Kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden urakehitykseen
    • Säännölliset työajat aamupainoitteisesti.

    Jos sydämesi sykkii herkuille ja omaat valmiudet työskennellä tehtävässä, jätä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun! Käydään läpi tarkemmin, mistä tässä huippu paikassa on kysymys!

    Jussi Vattuaho

    041 732 5382

    [email protected]

    Wulff Works Oy 

     

    Parempi maailma työntekijä kerrallaan! 

    Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Kondiittori

    Wulff Works Oy
    Tuusula
    Vakituinen, Kokopäiväinen

    Julkaistu 02.09.2024

    Samankaltaisia työpaikkoja

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti