Skip to main content

Koneajotaitoinen kiinteistönhoitaja Hämeenlinnaan

Haluatko työskennellä monipuolisessa ja itsenäisessä roolissa, jossa pääset hyödyntämään taitojasi koneenkuljettajana?

Haemme nyt Hämeenlinnaan sitoutunutta ja osaavaa Koneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävästä ja toiveistamme

Tässä tehtävässä olet tärkeä osa kiinteistöhuoltotiimiämme ja varmistat, että asiakkaidemme ulkoalueet pysyvät siisteinä, turvallisina ja helposti käytettävinä ympäri vuoden. Työsi keskiössä ovat erilaisten kiinteistönhoitokoneiden, kuten pyöräkuormaajien ja ruohonleikkureiden sujuva hallinta. Ymmärrät hyvin vuodenaikojen vaikutuksen töiden suunnitteluun ja osaat mukauttaa työsi sen mukaisesti.

Etsimme sinua, jolla on itsenäinen ja aikaansaava ote työhön sekä asiakaslähtöinen asenne. Ajokortti on tehtävässä välttämätön, ja C-ajokortti ammattipätevyydellä katsotaan plussaksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset kehittymään ja tekemään tärkeää työtä viihtyisässä työympäristössä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavan työympäristön Hämeenlinnan monipuolisissa kohteissa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö, joka joustaa hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin.

Meillä arjen haasteista ei tarvitse selviytyä yksin vaan saat tueksesi osaavat ja avuliaat työkaverit.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään - pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työsuhteessa ja palkkauksessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Jätä hakemus: https://rtkpalvelu.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=5343&jbid=15
Työpaikan osoite: Brahenkatu 33, 13130 Hämeenlinna
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 23.08.2024 15:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 432de0f7-0ca1-4255-b3ee-083cc4969abd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

RTK-Palvelu vaikuttavuus

RTK-Palvelu synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

RTK-Palvelu synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for RTK-Palvelu

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko RTK-Palvelu Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti