Skip to main content

Voisi kai sitä kutsua korvausneuvojaksi.
Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden varmistajaa.

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Niin kauan kuin pyörät pyörivät ja toiminta rullaa, mikään ei estä menestystä. Kunnes tapahtuu jotain, joka vie huomion päivittäisen yritystoiminnan pyörittämiseltä. Asiakas loukkaantuu yrityksen toimitiloissa. Kaivuutyön yhteydessä rikkoontuu vesiputki. Vastuutiimissä autamme yritykset takaisin jaloilleen, kun jotain odottamatonta tapahtuu.  

Tehtäväsi

Vahinkotilanteessa olet usein asiakkaan ensimmäinen kosketus Ifiin ja huolehdit asiakkaan kokonaisvaltaisesta auttamisesta erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenamme on hoitaa vahinkoasia kerralla laadukkaasti kuntoon. Korvausneuvojana tuotat parhaita asiakaskokemuksia yritysasiakkaillemme tarjoamalla kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja korvauskäsittelyä. Otat vastuun asiakkaan vahinkotilanteen hoitamisesta siten, että asiakas voi nopeasti keskittyä jälleen hänelle tärkeimpään - omiin asiakkaisiinsa sekä yritystoimintansa jatkamiseen ja kehittämiseen. Palvelemme asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisesti. Tavoitteenamme on, että asiakas kokee palvelun olevan turvallista, helppoa ja nopeaa.

Tiimisi

Kuulut Ifin vastuukorvaustiimiin, joka on osa Large & International Claims -yksikköä. Tiimi sijaitsee Turussa ja Espoossa, ja siihen kuuluu korvausneuvojia, korvausasiantuntijoita ja korvauslakimiehiä. Työyhteisössämme uskomme toisten auttamiseen ja kannustamme proaktiiviseen otteeseen ja tekemisen meininkiin kaikilla tasoilla. Meille onkin tärkeää, että sydämesi sykkii kollegoidesi auttamiselle. Tarjoamme sinulle lähellä asiakasta olevia ja monipuolisia tehtäviä, joita pääset ratkomaan yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Me tarjoamme 

Samalla tavalla kuin meillä on odotuksia sinua kohtaan työntekijänä, oletamme sinulla olevan vaatimuksia meille työnantajana. Tässä esimerkkejä siitä, mitä me sinulle tarjoamme:

  • Kattavat vakuutusedut
  • Inklusiivisen ja asiantuntevan työyhteisön, johon kaikki ovat tervetulleita omana itsenään
  • Mahdollisuuden hybridityöhön
  • Monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet Pohjoismaiden suurimmassa vakuutusyhtiössä
  • Hyvinvointia edistävän työpaikan mm. modernit työskentelytilat, ePassi ja sosiaaliset aktiviteetit
  • Lounas- & polkupyöräedun

Kuka olet?

Nautit asiakastyöstä ja sinulle on kertynyt siitä jo kokemusta. Viihdyt puhelimessa sekä aktiivisessa ja vauhdikkaassa ympäristössä. Työskentelet tavoitteellisesti, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä itsevarmuutta tehdä itsenäisiä päätöksiä ja hoitaa haastavammatkin asiakastilanteet asiantuntevasti.  Olethan myös valmis heittäytymään uusiin asioihin ja tekemään sitoutuneesti töitä digitaalisia työvälineitä hyödyntäen. Olet hyvä viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tehtävä edellyttää suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito painaa myös vahvasti valinnoissa. Työkokemus vakuutusalalla katsotaan eduksi.

Käytännön asiat ja lisätiedot

Hakeminen ja viimeinen hakupäivä: 14.7.2024. Liitäthän mukaan ansioluettelon ja hakemuskirjeen. (Etenemme rekrytoinnissa sitä mukaa kun hakemuksia saapuu.)
Työsuhde: Määräaikainen 2025 loppuun
Mahdolliset sijainnit: Turku tai Espoo
Lisätietoja tehtävästä: Lotta Merisaari-Aalto puh. +358 10 514 1327, soittoajat 1.7. klo 11-12 tai 4.7. klo 11-12

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on puhtaat luottotiedot. Hakijan luottotiedot tarkastetaan ennen tehtävään valintaa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Korvausneuvoja

Turku
Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Hybridityö

Julkaistu 25.06.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti