Skip to main content

Kotipalvelumyyjiä Joensuuhun

Savon Aurinkoenergia Oy on kasvava kotimainen energiayhtiö, joka myy aurinkoenergiaratkaisuja yrityksille ja kotitalousasiakkaille. Aurinkoenergia on nopeasti kehittyvä ja uusiutuva energialähde. Tämä energiamuoto tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia säästää sähkön kulutuksessa ja sähkönsiirtomaksuissa, tarjoten ekologisempaa tulevaisuutta ja ehkäistä ilmastonmuutoksessa pienemmällä hiilijalanjäljellä.

Palkkaamme nyt kotipalvelumyyjiä vahvistamaan Joensuun tiimimme asiakashankintaa.

 

Päätehtävänäsi on osallistua päivittäin asiakaskontaktointiin tietyllä alueella ja varata aikoja myyjillemme ovelta ovelle menetelmällä. Voit myös toimia halutessasi ajanvaraajana messuilla ja ständeillä. Odotamme sinulta sanavalmiutta sekä innostunutta ja positiivista asennetta ajanvaraustyöhön.

Työssä et tarvitse aikaisempaa myyntikokemusta, tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia. Työssä tarvitset omaa autoa. Maksamme kilometrikorvaukset. Tuloksista maksamme hyvää palkkaa, joten paljonko sinä haluaisit ansaita? Takuupalkka meillä on 1500 euroa kuukaudessa. Keskipalkat meillä on 3000-4000 euroa kuukaudessa. 

Meillä on rento ja mukava työilmapiiri. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssään, tämän takia huolehdimme myös virkistystoiminnasta työntekijöillemme. Järjestämme usein kilpailuja, joissa palkinnot kannustavat ajanvaraajiamme ja myyjiämme.

 

Hae nyt meidän aurinkoiseen joukkoomme. Laitathan CV:si ja hakemuksesi pian tulemaan osoitteeseen: [email protected]

 

Savon Aurinkoenergia Oy on osa Bravida-konsernia.

 

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä.



Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Tuukka Huumonen

0440610903

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti