Skip to main content

Etsimme nyt kotisiivoojaa nuorekkaaseen ja kasvavaan siivousalan yritykseen Turkuun!

Asiakasyrityksemme on Turun alueella aktiivisesti kotien ja toimistojen arkea helpottava siivousalan yritys, jonka työntekijöiden energiasta ja osaamisesta saa yhä useampi taho iloa.

Työn kuvaus:

Tehtävässäsi tulet huolehtimaan koti- ja/tai toimistosiivouksista eri työkohteissa Turun talousalueella.

Työaikasi sijoittuu arkipäiville välille klo 8.00-17.00 ja viikkotyöaikasi vaihtelee 30-37,5 tunnin välillä. Työtehtävät alkavat mahdollismman pian sopivan työntekijän löytyessä. Koska tehtävään etsitään ensisijaisesti pidempiaikaista työntekijää, on tehtävään valittavalle henkilöllä mahdollisuus myös käydä tutustumassa tehtävään ja työympäristöön.

Tämä työtehtävä tarjoaa mahdollisuuden pidempiaikaiseen työhön loistavilla työajoilla! Saat ympärillesi kannustavan työympäristön sekä hyvän perehdytyksen.

Edellytämme:

Työhön valittavalta tekijältä odotamme oma-aloitteista ja oppimishaluista otetta sekä avointa ja positiivista asennetta sivousalalla työskentelyyn. Arvostamme myös aikaisemmin hankittua työkokemusta siivoustyöstä. Työympäristöön liittyvien mahdollisten tilanteiden johdosta edellytämme suomen kielen osaamista sekä kohteiden sijainnin vuoksi mielellään omaa ajoneuvoa.

Tarjoamme:

Arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alalla.Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena Henkilöstöliigan kanssa, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme kirjoille.Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mukavan sekä nuorekkaan työyhteisön. Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan, jossa huomioidaan myös aikaisempi alan osaaminen.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi viimeistään 09.07.2024. Käsittelemme kuitenkin hakemuksia jo hakuajan aikana, joten voit mainiosti jättää hakemuksesi viipymättä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden?, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen.

Tunnemme työt ja tekijät!

Jätä hakemus: http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/20402532
Työpaikan osoite: Turku, 20100
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 09.07.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 01.07.2024 08:38
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 29d47d77-07df-4a75-b8ed-ee5cb98447a7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotisiivooja

Henkilöstöliiga Turku Oy
Turku
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti